Обща информация

Хотел Езерец, Благоевград

Почивка в Благоевград, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки в Благоевград или актуалните ни промоции.

Добре дошли в Хотел "ЕЗЕРЕЦ" – предпочитаното място за отдих, бизнес и туризъм. Уютната и изискана атмосфера както и професионалното обслужване са гаранция за пълноценен отдих и незабравими преживявания. Ще имате възможност да опитате несравними вина и прекрасни специалитети в основния ресторант на хотела, да се порадвате на слънцето край външния басейн, да се отпуснете в сауната или да поиграете футбол и да се насладите на една перфектна ваканция!


Местоположение на Хотел Езерец:

Хотел "ЕЗЕРЕЦ" - гр. Благоевград e разположен е в близост до международен път Е 79 София - Кулата на територията на гр. Благоевград и отстои на на 5 мин. с кола от центъра на града, жп. гарата и автогарата. Хотелски комплекс "ЕЗЕРЕЦ" е идеална отправна точка до много туристически обекти като Рилски манастир, ски курорта Банско, старинния Мелник, Рупите и др. Разположението му, отличните условия за настаняване и делова работа го правят най - предпочитания хотел в региона, не само за индивидуални посещения, но и за организиране на семинари, конгреси и бизнес срещи.

Настаняване в Хотел Езерец:

Хотел „Езерец” разполага със стаи стандарт, стандарт плюс, стаи лукс, апартаменти стандарт и апартаменти лукс. Стаите представляват едно помещение със спалня и баня с вана и тоалетна. Баните на стаите лукс са с душ кабини. Максимален капацитет: 2 + 1 души. Апартаментите се състоят от дневна с разтегателен диван, спалня и баня с душ кабина или вана и тоалетна. Максимален капацитет – 2 + 2 души.

Удобства в Eseretz:

Хотел “Езерец” предлага следните услуги на гостите: • асансьор • Рецепция 24 часа • Безжичен интернет • Ресторант • Външно барбекю • Лоби бар • Външен бар • Външен басейн • Вътрешен басейн • СПА център • Детски кът • Конферентна зала • Футболно игрище • Охраняем паркинг срещу заплащане

Хранене и развлечения в Eseretz:

Заведения

Ресторанти

Ресторантът на Хотел "Езерец" разполага с две зали, тераса и лятна градина с барбекю. Основната зала е с 240 места, Панорамната зала - с 110 места и Тераса - беседка - 50 места. Ресторантът е подходящ за провеждане на сватбени и семейни тържества, бизнес събирания, партита, коктейли, делови обеди и вечери, романтични срещи, организирани частни и бизнес-тържества и др. За чудесното настроение на гостите се грижи оркестър, а ценителите на кулинарното изкуство имат възможност да се насладят на вкусна национална кухня и прецизно подбрана колекция от най-добрите български вина.

Барове

За да бъде една почивка или бизнес среща в Хотел “Езерец” ползотворна, на Ваше разположение е Лоби-бар с 30 места, както и външен бар-басейн. Богатият асортимент от маркови алкохолни и безалкохолни напитки ще направят вашата среща неотразима. Чудесните коктейли приготвяни от клалифицирания персонал са с гарантирано качество и чудесен вкус. Хотелът има голяма и красива лятна градина, сред която се откроява външният бар на басейна.

Хотел "Езерец" разполага с външно барбекю, на което може да се приготви различни специалитети на скара, подходящи за отличните вина, предлагани в ресторанта. Приготвянето на истински ястия от българската национална кухня е толкова лесно и достъпно, както никога досега, в обособеното за тази цел помещение.

Развлечения и свободно време:

Хотел “Езерец” - гр. Благоевград предлага специални условия за любителите на спорта: многофункционално изкуствено тревно игрище за минифутбол и тенис на маса. За най-малките гости на хотела е изграден детски кът. Почитателите на екстремни спортове могат да се насладят на незабравими изживявания на картинг пистата и на бънджи скокове в Гравити Парк. Хотелът предлага организирано посещение в боулинг център "Корона" .

От месец септември 2007 година хотел "Езерец" - гр. Благоевград разполага със собствена спортна база – футболно игрище, което позволява целогодишна експлоатация. Игрището е с размери 100 метра на 66 метра и се намира в с. Мурсалево, на 14 км. от хотел "ЕЗЕРЕЦ" по посока Благоевград – София, движейки се по международен път Е-79. На разположение са 2 броя просторни съблекални, оборудвани с бани с по 5 душа. Отделно има 2 допълнителни стаи за треньори или съдии. Това е една добра възможност за целогодишна подготовка на спортни отбори.

Спа и отмора в Хотел Езерец:

Считано от 22.03.2019 г. водните съоръжения на Спа Хотел Езерец Благоевград / вътрешен и външен басейн, вътрешно и външно джакузи / ще функционират със 100% минерална вода, която идва до хотела по собствен, индивидуален водопровод от  находище на минерална вода "Благоевград".

СПА центърът на хотел "Езерец" е идеалното място, където да се освободите от стреса и да се заредите със здраве и енергия. В него работят високо квалифицирани специалисти и рехабилитатори в областта на физиотерапията. В СПА центъра се предлагат следните услуги: - Външен и вътрешен басейн; - Фитнес зала; - Сауна; - Солариум; - Парна баня; - Тангенатор; - Вихрова баня; - Джакузи; - Зала за различни видове масажи и терапии;

Хотел "ЕЗЕРЕЦ" предлага нови комплексни програми за възстановяване, отслабване и моделиране на тялото: 1. Редукта плюс - терапия за отслабване. Използвайки свойствата на термалната вода и термалната кал, терапията активно се бори с целулита и натрупването на мастни клетки. Третира всички видове целулит. 2. Сенус - грижа за бюста. Специално предназначена за възстановяване стегнатия и добър вид на бюста. Включва изключително активни съставки и гарантира трайни резултати. 3. Легрес - терапия за тежки и уморени крака. Доставя изключителна лекота на краката. Подходяща е както за мъже, така и за жени. Препоръчва се при задържане на течности, намалена лимфна и кръвна циркулация, оточен целулит, проблеми с вени, артерии и капиляри. 4. Раксос - терапия за стягане и моделиране. Укрепва и тонизира кожата, подобрява еластичността и вискозитета на тъканите, стимулира фибробластите да произвеждат по-качествен колаген и еластин в дермата. Препоръчва се при клиенти в периоди след драстично отслабване, по време на диета, във втората фаза на лечение на целулит, за възстановяване след раждане. 5. Масаж шоколадово удоволствие - ревитализира, овлажнява и подхранва кожата. Едно сладко удоволствие, което оформя контура на тялото... елиминира стреса и ви прави щастливи.

Усещане за прохлада и свежест докато плувате в кристалните води на външния басейн на Хотел "Езерец". До него има интегриран детски басейн за най-малките гости на хотела. Външният басейн е оборудван с шезлонги и чадъри, а най-добрите коктейли и добре охладени безалкохолни напитки, ще намерите във външния бар-басейн, който се намира в непосредствена близост до басейна.

Бизнес удобства в Хотел Езерец:

Хотел “Езерец” - гр. Благоевград е типичен бизнес хотел, който предлага удобства за провеждане на семинари, симпозиуми, курсове и фирмени мероприятия, презентации, бизнес срещи, приеми, изложения, модни ревюта и др. На разположение на гостите са две конферентни зали, оборудвани с модерна озвучителна система, презентационна техника, високоскоростна интернет връзка и климатик. Основната зала е с площ 80 кв. м. и е с капацитет 100 седящи места. Панорамната зала е с площ 85 кв. м. и е с капацитет 110 седящи места.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: