Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Хотел Анхеа, Велико Търново

Почивка във Велико Търново, България

Семеен хотел „Анхеа”- оазис в центъра на града. "Уютът се крие в малките и добре подбрани неща!"


Местоположение на Хотел Анхеа:

Намира се в идеалният център и най-комуникативната част на Велико Търново. В непосредствена близост до административните институции, културно-историческите забележителности и най-предпочитаните заведения за хранене и развлечение в града. От прозорците на някои от стаите се разкрива невероятна гледка към хълма „Царевец”. На разположение е лятната цветна градинка с алпинеум, където на спокойствие може да се заредите със свежест в летните жеги.

Настаняване в Хотел Анхеа:

Стаите са модерно обзаведени, предлагат уют, спокойствие и комфорт необходими за приятният Ви престой при нас. Оборудвани са със кабелна телевизия, климатична инсталация с локално управление, мини-бар, самостоятелен санитарен възел,безжична интернет връзка .Чистотата и дезинфекцията са гарантирани.
Семеен хотел Анхеа, Велико Търново разполага с леглова база от 42 места.

Удобства в хотела:

На разположение са бистро , цветна градинка с алпинеум, в близост място за паркиране, 19 стаи, четери от тях са с тераса, оборудвани - ( кабелна телевизия с LED TV, централна климатична система за охлаждане и утопление, баня и тоалетна, минибар и бърза Wi-FI интернет връзка.) предлагащи топлина, уют,спокойствие и комфорт необходими за приятният Ви престой .

Хранене и развлечения:

Бистро "Анхея" с лятна градина

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771