02 940 11 00
0887 220 661

9:30-18:00ч
Profi Tours

Мнения и отзиви от клиенти за Профи Турс

 

19 юли 2017

ДИАНА ЗЛАТАРОВА за Канарски о-ви - Тенерифе

Изключително сме доволни. Страхотно място за почивка. Храната беше много вкусна. Много чисто с уникална природа. Насладихме се на красиви гледки и места, които посетихме. Направихме и много покупки. Тенерифе остави за нас неповторими спомени. Благодарим и на Димитрина, която ни предостави много интересна информация, перфектна организация, беше мила и много отзивчива.

Хотел Orotava 4*

Хотела много ни хареса, обслужването беше на ниво, чисто и всяка вечер имаше анимации.

Много сме доволни и със сигурност пак ще използваме Вашите услуги.

 

13 юли 2017

Валентина Георгиева за Соренто

Благодаря за прекрасното преживяване! Чудесните места, които посетихме в съчетание с изключително добрата организация, осигурена от местния представител Гергана Стоилова и ексурзоводката Велислава - всичко това направи пътуването ни незабравимо!

Хотел La Pergola 3*

Недостатък е липсата на минибар в стаите и ползването на климатик срещу допълнително заплащане.

Благодаря на всички, ангажирани с организацията на пътуването. Истински професионалисти! С удоволствие ще продължа да Ви препоръчвам!

 

19 юни 2017

МИРОСЛАВА РУМЕНОВА ПАРАПУНОВА за Пулия

Здравейте, Сърдечни благодарности за преживяванията в Пулия, Италия! Поздравления за добрата организация на допълнителните екскурзии, които предлагате. Благодаря за отношението и вниманието от страна на г-жа Радослава Йорданова. Дано има повече такива хора като нея - обичащи работата си и отдадени на нея. Всичко беше прекрасно! Благодаря на целия екип на "Профи Турс"! До следващата дестинация.... Поздрави, Мирослава Парапунова

Grand Hotel dei Cavalieri 4*

Хотелът е много хубав! Тих,спокоен и много чист.

 

10 октомври 2017

Маргаритка Венкова-Василева за Римини

Изказвам възторга ми и на моя съпруг от Машия представител на място - Мариана Димитрова - това е истинска находка, такава компилация от компетентност, учтивост, човечност, уважаващ всеки един от почиващите, толкова знаеща, така омайващо разказваща и толкова изчерпателно и разбира се хубава. Допълнителните екскурзии, които ние избрахме и направихме - Венеция, Флоренция, Сан Марино, Болония бяха чудесно организирани, изключая екскурзоводите във Венеция и Флоренция, но знаем, че сте задължени да ползвате местни екскурзоводи. Много им трябва за да достигнат нивото на Мариана. Организацията на място беше изключителна, благодарение на Вас и на представителя Ви там - Мариана. Да сме живи и здрави ще следим къде ще бъде догодина Мариана за да отидем там.

Хотел Vittoria 4*

Хотела беше прекрасен за което приемете поздравите ни за избора - локация чудесна, обслужване, чистота чудесни, персонал слънчев. Храната доволно, вкусна, разнообразна и поднесена с много настроение и любезност от което независимо, че не е нашата куня ти е безкрайно вкусна. Съотношението между качество и цена на супер ниво. Продължете и през следващата година взаимоотношенията си с този хотел.

Изказваме най сърдечната си благодарност и възторг от Вашата сътрудничка Деяна Чолакова с която имахме контакт по резервацията и оформлението на договора и документите по пътуването. Коректна, точна, любезна. Всечко което ни даде, като информация се покри напълно там. Благодаря и и казвам дай боже повече такива млади, знаещи за какво са на това работно място хора и най-вече възпитани хора! На целия екип на Профи турс желаем здраве, все повече доволни клиенти като нас, защото ние Ви ползваме вече няколко пъти и едно пожелание-забележка - уважавайте Вашите клиенти, които Ви предпочитата и нека бонусът към тях да бъде наистина бонус, а не символика. Бъдете живи и здрави - г-жа Венкова-Василева и г-н Василев

 

25 октомври 2017

Татяна Крумова за Соренто

Благодаря за добрата организация!

Хотел La Pergola 3*

Хотела имаше добро изложение,но стаите бяха малки като квадратура.

Г-ца/жа Деяна Чолакова горещо я препоръчвам за най добър служител на годината

 

07 октомври 2017

Диана Седларска за Пулия

Всички екскурзии бяха супер!С прекрасни впечатления от нашият представител Ради-много любезна, ерудирана и на разположение във всеки един момент.Много приятна изненада бяха всички включени към екскурзиите дегустации.Бих желала да посетя и Полиняно а маре и Монополи,Бари няма нужда да е на отделна екскурзия, успяхме да го разгледаме и преди полета на връщане.

Grand Hotel dei Cavalieri 4*

Много добър хотел със страхотна гледка и от стаите и от ресторанта за закуска.Като цяло много спокойно и тихо, но много рано всяка сутрин към 6.00 имаше продължителен силен шум от местене на столове над стаята ми която беше на 3 етаж. Закуската нямаше разнообразие от солени неща- липсваха сирена, зеленчуци и колбаси.Но пък кафето беше супер и вечерята също много добра и разнообразна.Стаите са малко тесни и малки,въпреки че аз бях настанена сама в стая и не се усещаше, но за двама души с куфари и дрехи определено щеше да е тясно.Стаята се поддържаше изключително чиста, с ежедневна смяна на кърпи и през ден на чаршафи.Интернета в стаята беше много силен и добър за моя приятна изненада. Хубаво беше и че стаите бяха с отделно регулиращи се климатици от всяка стая.

Догодина бих се записала на програмата до Калабрия 😊

 

19 юни 2017

Димитър Демиров за Остров Сицилия

Венци е чудесен като характер,добър и грижовен организатор, точен и мноиго знаещ човек . Като се има в предвид , че е вече жарко лято в Сицилия, някои от целодневните екскурзии могат да бъдат по кратки за сметка на личното свободно време което се отпуска . За сметка на това в края на деня може да се хване времето за плаж с най хубавото меко слънце в края на деня в съответния хотел.

Hotel Nike 4*

Според мен Нике имаше предимство пред остраналите хотели.На брега на морето, хубава зелена градина , шезлонги и чадъре достатъчни за всички. В съседство басей пълен с морска вода и подгрят от слънцето. Прелест. Ако искаш в морето, ако искаш в басейна. Храната добра и предостатъчна. Разнообразна. Обслужването на ниво.Дарио е един шадьовър. Барман , келнер, организатор, комуникативен . Кога спи този човек никой не разбра. Той беше любимец на нашата група.

 

09 октомври 2017

ЕЛИЗАБЕТА ХРИСТОВА за Остров Сицилия

Анелия е много добър професионалист и чудесен човек, беше на наше разположение винаги и полагаше грижи за всичко - всички я харесаха! Екскурзиите на които ние бяхме /Месина, Палермо и Катания/ бяха много добре организирани и останахме доволни.

Avalon Sikani hotel 4*

Изгледа от стаите е прекрасен, но местоположението на хотела не позволява самостоятелни разходки до центъра на градчето и до плажа на хотела, което малко разваля удоволствието от престоя там.

Вие сте чудесен екип и надявам се отново пак да се възползваме от Вашите услуги. Благодаря!

 

19 юли 2017

Тамара Михайлова за Канарски о-ви - Тенерифе

Благодаря ви за чудесната екскурзия, която беше добре организирана, приятна и интересна! Изключително сме доволни от Димитрина Ангелова, която се грижеше за комфорта ни. Тя е професионалист на много високо ниво с много богата култура и от нея получихме невероятна информация за посетените обекти. Специални благодарности за нея!

Хотел Concordia Playa 4*

Хотелът беше чист, персоналът беше любезен, храната в ресторанта беше вкусна и разнообразна.

 

13 юли 2017

Веска Георгиева за Римини

Нашата Мариана, както и казвахме,се оказа ерудиран човек с много знания.Умееше да поднася информацията и сериозно,и забавно-според настроението на публиката, но винаги с много премерен изказ.Разказваше увлекателно и изчерпателно, така че и такива като мен, дето все питат, да са доволни.Нямам препоръки, тъй като всичко беше много добре организирано. Тръгваше се точно навреме и можеше спокойно да се разгледат набелязаните обекти.

Хотел Vittoria 4*

Макар да не знаех езика, нямаше езикова бариера. Персоналът си вършеше работата с настроение и внимание към почиващите.

Да е живот и здраве пак бих избрала вас. Разказала съм на приятели и колеги колко съм доволна и колко градове можах да видя.

 

22 юни 2017

Даниела Савова-Фотева за Пулия

Много сме доволни от почивката-хотел,обслужване,храна.Представителя Радослава изключително любезна и отговорна.Екскурзоводите от италианска страна-недобре подготвени за разлика от Велислава-почивка Соренто.

Grand Hotel dei Cavalieri 4*

Много мил персонал.Чисто,просторно и разкошна храна.

Отново ще ползвам услугите Ви.Включете и програми за Гърция с исторически забележителности.

 

25 октомври 2017

Румяна Митева Стоян Митев за Лисабон и Алгарве

Много добре подбрани дестинации за екскурзии с разнообразни забележителности и история.

Отново бихме ползвали услугите ви при интересни дестинации.

 

10 октомври 2017

ДАНИЕЛА СЛАВОВА за Лисабон и Порто

Много приятно пътуване, отлично организирано, без тежки преходи и натоварвания, същевременно с посещения на важните места.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Axis Ofir 4* Порто

 

29 август 2017

Камелия Нейкова за Канарски о-ви - Тенерифе

Като цяло на място всичко беше организирано много добре. Изключително добро впечатление остави у нас представителя г-жа Димитрина Ангелова, която се погрижи почивката ни да бъде спокойна и приятна. Относно допълнителните екскурзии може да се обмисли по-лек вариант на целодневните екскурзии. Единствената забележка е спрямо авиокомпанията за полета на връщане на 16.08.2017 г., поради което е и по-ниската ни оценка за полетите.

Хотел Concordia Playa 4*

Като цяло много добро обслужване, любезен персонал и спокойна обстановка. Като препоръка може да се направи да се сменят по-често спално бельо и хавлиени кърпи.

 

26 април 2018

ГИНЧЕ КОТОВА за Коста дел Сол и Андалусия

Наталия, представителя на фирма Профитурс е за мене най-добрия екскурзовод с който съм пътувала до сега. Най-много ми хареса нейната организираност. Тя е млад, сърдечен, много усмихнат човек, много интелигентна и ерудирана, готова да отговори на всеки един въпрос, готова да помогне на всеки един. Допълнителните екскурзии са много добре организирани, но според мен са доста скъпи.

Fuengirola Park hotel 4*

Аз лично съм доволна, хората почистваха перфектно, кърпите се сменят всекидневно, мили и вежливи, храната беше хубава. малко е далече от центъра

 

30 април 2018

Минчо Христов за Соренто

La Pergola 3*

 

28 април 2018

ИВАНКА БЪЧВАРОВА за Коста дел Сол и Андалусия

Наталия се справи отлично. През цялото време се отзоваваше и помагаше при възникнали проблеми. Благодарим й от сърце.

Fuengirola Park hotel 4*

Стаите са хубави, но шума от комшиите се чуваше през цялото време

Благодаря на Вили за коректното обслужване. Пак ще ползвам Вашите услуги.

 

26 април 2018

Йорданка Пенева за Коста дел Сол и Андалусия

Не съм ходила на допълнителни екскурзии

Fuengirola Park hotel 4*

Хотела не лош на средно ниво хавлиите не сменяха но храната беше перфектна много плодове

 

26 април 2018

Недялка Костадинова за Коста дел Сол и Андалусия

Fuengirola Park hotel 4*

Хотела е много добър, като недостатък е струпването на опашка за вода и вино/ които се предоставят срещу представяне на картончето/, мисля, че може да се организира по друг начин.

 

26 април 2018

Валентина Кръстева за Коста дел Сол и Андалусия

Като цяло почивката ни хареса ,с малки забележки - относно настаняването сме доволни. Информирайте туристите си предварително за избора им какво могат да очакват ако са повече от двама в една стая. Но иначе бих пътувала пак с вас- може би Португалия. Желая ви успехи в работата.

Fuengirola Park hotel 4*

Стаите не са пригодени за 3-ма души.Бе ни обяснено,че всички стаи са еднотипни и трите легла бяха плътно едно до друго без отстояние и само 30 см до странична стена и гардероб. Направихме снимки и ако не сте информирани за това , може да ви изпратим. За 2- ма човека са добри. Хигиената и обслужването бяха на ниво.

 

26 април 2018

Ирина Стойчева за Коста дел Сол и Андалусия

Fuengirola Park hotel 4*

Стар, но много чист хотел.

 

26 април 2018

Маргарита Тошева за Коста дел Сол и Андалусия

Организацията на място беше добра, екскурзиите също са добре подбрани. Бих препоръчала да се предвиждат повече полудневни екскурзии до селища в непосредствена близост. Някои от тях със сигурност са атрактивни; хубаво е и че са лесно достъпни - пътуването е кратко, т.е. не е изморително не само за хората в напреднала възраст, а и за по-младите. Относно представителя: ясно е, че той се избира от испанската организация-партньор, но това, че е отзивчив и сърдечен /както в случая е Наталия/, не го прави добър екскурзовод. Нужна е по-добра теоретична подготовка, по-широка култура...

Fuengirola Park hotel 4*

Нямам забележки - спрямо цената е отличен.

 

25 април 2018

Темка Томова за Соренто

Представителят на фирмата трябва да е много добре запознат с околността и градовете за посещение. Предварително трябва да е много добре информиран за туристическите обекти, въпреки че екскурзиите се провеждат от лицензиран и отлично подготвен екскурзовод. Ако не може да отговори на някои въпроси да попита и по-късно да отговори. Да прави съобщенията на микрофон в автобуса или ако не е възможно, да следи, дали всички туристи са правилно информирани.

 

01 ноември 2017

Диана Ботева за Коста дел Сол и Андалусия

Поздравление за избора на представител!

Хотел Фуенхирола Парк 4*

 

26 октомври 2017

Димитър Баев за Коста дел Сол и Андалусия

Наталия е много добър специалист, много вниматилна и отзивчива. Допълнителните екскурзии бяха безупречно организирани и много информативни.

 

26 октомври 2017

СТЕФАН ШИШКОВ за Коста дел Сол и Андалусия

благодарим за отношението,професионализма и вниманието на Наталия

Хотел Фуенхирола Парк 4*

перфектна организация

 

25 октомври 2017

ДЕСИСЛАВА МОСКОВА за Лисабон и Порто

Всичко беше прекрасно,само в Синтра не беше достатъчно времето!!!Поздравления за Ленко,който се грижеше отлично за нас!!!!

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Golden Tulip Porto Gaia 4* Порто

Благодаря за вниманието и доброто отношение!!!

 

25 октомври 2017

Димитрина Димитрова за Коста дел Сол и Андалусия

Отлична организация. Представителя ви - Наталия, е чудесна! Помагаше на всеки, който има нужда!Толкова млада, а така отговорна!Екскурзиите бяха добре организирани и много приятни!

Хотел Фуенхирола Парк 4*

В сравнение с хотела в Сицилия -Nike 4*, в който бяхме през юни , Фуенхирола Парк 4*е малко по- назад, вероятно, защото е много по-голям. Стаите са малко по-неподдържани. Но като цяло атмосферата е приятна. Храната бе разнообразна и вкусна. Отлично бе, че присъстваха свежи плодове в изобилие!

 

25 октомври 2017

СТЕФАН ЧЕШМЕДЖИЕВ за Коста дел Сол и Андалусия

Наталия беше великолепна. Активна, любезна и много компетентна.

Хотел Фуенхирола Парк 4*

 

10 октомври 2017

Нина Вълова за Остров Сицилия

Организацията беше добра, но нямаше интерес към допълнителните екскурзии.

Avalon Sikani hotel 4*

 

09 октомври 2017

Васко Тилев за Коста дел Сол и Андалусия

Наталия се справи отлично, екскурзиите за мен са скъпи като цена. Всичко беше чудесно. Ако съм здрав догодина пак ще посетя този хотел.

Хотел Фуенхирола Парк 4*

Храната беше разнообразна, на мен ми хареса.Стаята не, защото изгледа беше към покрива на рецепцията.

 

09 октомври 2017

Любима Бучинска за Остров Сицилия

Големи адмирации за професионализма, активността и находчивостта на представителя Анелия Далева.

Avalon Sikani hotel 4*

 

09 октомври 2017

Татяна Петрова за Коста дел Сол и Андалусия

Представителя на Профи Турс - Наталия е номер 1 - много усмихната и отзивчива и работи с голямо желание!!! Екскурзиите са добре организирани и разпределени по дни.

Хотел Фуенхирола Парк 4*

Добре е да информирате клиентите си за масовата възраст на хората, които се записват за определена екскурзия и съответно за вида на курорта - че е тих или по-шумен. Преобладаващата възрастова група на тази екскурзия беше 50+..т.е. една доста пенсионерска почивка с мрънкащи баби, дядовци, лели и чичовци. Курортът от друга страна беше доста тих и също доста пенсионерски...доста рядко се срещанаха млади хора по улиците. Наясно съм че има доста пенционирани 30-годишни, но ние не сме от тях и ни беше леко странно да бъдем през повечето време с тези възрастни хора...още повече бях предупредила че почивката ни ще бъде меден месец. Добре че екскурзоводът ви Наталия е супер и освежаваше обстановката. Полетът навръщане беше изключително неудобен - прекалено късен.

 

09 октомври 2017

НЕЛИ КАМАЛИЕВА за Коста Брава и Барселона

Представителката ни беше много добра ,отзивчива ,много интересни неща расказа.Допълнителните екскурзии са интересни ,ходихме на две от тях но би било чудесно ако можеше да се включи и храна ,вместо тия гадни сухи пакети.

Хотел Check In Garbi 3*

Перфектно местоположение ,храната прекрасна за три звезди ,но доста шумен защото имаше много младежки групи а и стаите с тия междинни врати са шумонеизолирани.

Бихме пътували с вас отново

 

09 октомври 2017

Радка Попова за Остров Сицилия

За всяка екскурзия в чужбина, трябва да си имате истински екскурзовод, иначе нищо не става като хората и всички са недоволни в крайна сметка. Наблизо има и огромен Мол, има достатъчно време, да се организира и пазарен ден.

Sporting Baia hotel 4*

Хотелът беше добър, мястото перфектно, ако не си бяхме платили обаче стая с изглед, нямаше да съм на това мнение. Ресторантът е организиран страхотно.Пестят си козметиките за банята, но чистят редовно.

 

09 октомври 2017

ДАНКА БОНЕВА за Лисабон

Представителя беше на високо професионално ниво, както и организираните допълнителни екскурзии.Може би следва да обмислите малко по разнообразно меню в ресторанта.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4*

Да се подобри разнообразието на храната, дори и със завишение на цената.

 

09 октомври 2017

Радка Толева за Коста дел Сол и Андалусия

Бих искала да отбележа изключителната точност, коректност и професионализъм на Наталия.

Хотел Фуенхирола Парк 4*

 

08 октомври 2017

Александър Василев за Остров Майорка

Любезна,усмихната информирана.

Delfin Siesta Mar 4*/ Delfin Mar 4*

 

08 октомври 2017

Маргарита Тошева за Римини

Мариана Димитрова /рабрах, че е служител на Бохемия, Варна/ е перфектен гид - не само интелигентна и с богата култура, но и гид, който отговаря на въпросите на туристите, както се казва, преди да са й ги задали. Отдавна не бях имала късмет да летувам с такъв професионалист. Доволна съм и от екскурзиите, а по организацията на място нямам забележки.

Хотел Vittoria 4*

Хотелът е отличен, с перфектна локация, имам някои забележки относно предоставената ми стая и обслужването в ресторанта, но като цяло те не могат да повлияят на положителната ми оценка.

 

07 октомври 2017

Емилия Найденова за Коста Брава и Барселона

Доволна съм и отново ще се възползват от офертите на вашата фирма

Хотел Mercury 4*

Като препоръка бих предложила опция без обяд / защото посещавахме повечето екскурзии /

 

07 октомври 2017

ЛАЗАР ИЛКОВ за Коста Брава и Барселона

Отлична работа на представителката в Барселона Димитрина

Хотел Mercury 4*

Бих Ви препоръчал да давате възможност за избор на стая към: - морето / на съответната цена /, - стая на няколко метра срещу друга стая, каквато беше моята / на съответна цена /, - стая срещу съседния хотел / също на съответна цена/

 

07 октомври 2017

ЛИЛЯНА КАСАБОВА за Коста Брава и Барселона

Хотел Mercury 4*

Хотелът напълно отговаря на очакванията

 

07 октомври 2017

Саша Гиздова за Ла Манга дел Мар Менор

Полетът до Аликанте закъсня около час и половино, но изнерви хората, заради факта, че никой не казваше причината за закъснението.

Хотел Cavanna 4*

Много добър, с отлично местоположение.

 

07 октомври 2017

МАЯ ТЕМЕЛАКИЕВА за Пулия

Нямам препоръки. Мнението ми е, че представителя на Вашата агенция се представи прекрасно. Имате изключителен късмет, че тя е Ваш служител.

Grand Hotel dei Cavalieri 4*

Нямам препоръки. Добре си вършите работата.

 

07 октомври 2017

Олга Генкова за Пулия

Много сме доволни, организацията,Ради, хотела - всичко беше перфектно, вече препъръчах на приятели за догодина.Ние и друг път сме пътували с вас и пак сме били доволни.Пулия е много добра дестинация за почивка.За екскурзиите, които посетихме мога да кажа, че екскурзоводите са слаби, не са за тази работа.Били сме в Галиполи и Албаробело.За тях коментирам,организацията от ваша страна беше перфектна.Моля ви за интересни и промоционални оферти за Нова година, пак със самолет.Поздрави!

Grand Hotel dei Cavalieri 4*

Много чисто, много любезни, само закуската може да бъде по-добра.Трансфера до плажа и обслужването там бяхя отлични.

 

03 октомври 2017

Мариела Живкова - Крълева за Коста Брава и Барселона

Искрени благодарности на представителя Димитринка. Тя направи почивката ни изключително приятна, като организираше посрещането, изпращането и екскурзиите с много професионализъм и човечност.Особено за хора като нас, които са на възраст 55+, с много малко познания по английски, Димитринка беше като майка, макар и по-млада. Ако всички представители и в другите дестинации са като нея винаги ще ползваме услугите на Вашата агенция.

Хотел Check In Garbi 3*

Удобно местоположение, но стаите за българи бяха на 7-ми етаж и нямаше достатъчно налягане на водата.На по-голяма височина тресеше от често минаващото влакче, но храната и чистотата бяха перфектни.

 

29 септември 2017

Здравка Кирова за Коста Брава и Барселона

Изключително съм доволна от представителите ви както в офиса така и там на място, любезно и професионално отношение,а допълнителните екскурзии, които посетих бяха много добре организирани и интересни за мен.Като цяло съм доволна от почивката си с вас.

Хотел Sirius 4*

При трансфера да се съобразявате повече с метеорологичните условия /дъжд, буря и др. подобни/или да информирате, че това не е възможно и не зависи от вас за да няма очаквания за такова отношение.

 

25 септември 2017

Бойко Чавдаров за Коста дел Сол и Андалусия

Наталия е изключително лъчезарна и отзивчива. Адмирации!

Хотел Фуенхирола Парк 4*

 

25 септември 2017

Бистра Пешева за Коста Брава и Барселона

Бих препоръчала по-подробни и топик-ориентирани допълнителни екскурзии с ПОСЕЩЕНИЕ на забележителностите,както е например екскурзията "Дали" до Фигерес/Жирона.Благодаря на Димитрина за професионалното отношение и чудесните места,които ни показа.

Хотел Sirius 4*

 

25 септември 2017

Александър Гранчаров за Остров Сицилия

Проблем с отдалечеността на плажа, населеното място и ограничения с транспорта,храната не беше на ниво!Вече съм Ви препоръчал очакват да публикувате ранните записвания!

Avalon Sikani hotel 4*

 

21 септември 2017

Константин Калинков за Лисабон и Порто

Винаги сме желали хотелите да са в централна градска част / макар и не толкова луксозни /, за да може да разгледаме по-обстойно градовете. за Лисабон и Порто не беше достатъчно времето. За почивка, това може би не може да стане, но по-добре екскурзия с по-добри възможности / достатъчно време /за разглеждане на големите градове.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Golden Tulip Porto Gaia 4* Порто

 

21 септември 2017

Росица Георгиева за Соренто

Благодарим за хубавото преживяване! от името на цялата група от Майчин дом Толчева

Хотел La Pergola 3*

 

21 септември 2017

ИРЕНА МАРИНКОВА за Римини

Прекрасни сте ! Благодаря Ви !

Хотел Vittoria 4*

 

21 септември 2017

Моника Андреева за Лисабон и Порто

Записах само екскурзия до Брага и Гимараеш, която беше организирана прецизно. Екскурзоводът - Деница, се беше постарала да предостави максимална информация за посетените градове. Беше търпелива, беше отзивчива. Хотелите бяха добри, имам резерви към локацията - отдалечени са от Лисабон и Порто.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Golden Tulip Porto Gaia 4* Порто

Отдалечени от Порто и Лисабон. Налага се ползване на такси. Стаите и хигиената са перфектни. В Лисабон не сменят хавлиите. За съотношение качество-цена не мога да напрявя коментар, тъй като не зная цената на хотелските стаи. Менюто за вечеря в Порто - може да проявят повече старание, предвид крайната цена на пакета.

 

21 септември 2017

Марияна Господинова за Пулия

Ради- водача, е прекрасен професионалист и човек ! Радвам се, че тя ни беше водач и и благодаря за всичко, което направи за нас !

Grand Hotel dei Cavalieri 4*

Прекрасен хотел със страхотен персонал, очарована съм от отношението !

С удоволствие бих ползвала отново вашите услуги ! Благодаря ви !

 

21 септември 2017

Мариана Василева за Лисабон и Порто

Ленко Стоянов е млад, но много перспективен екскурзовод. Изключително любезен, отзивчив, находчив и достатъчно подготвен, за да привлече вниманието на туристи от най-различна възрастова група.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Axis Ofir 4* Порто

Хотелът в Порто е малко отдалечен от населено място и в този сезон (при невероятно силният вятър ) няма какво да се прави по плажа.

Хубаво би било да има апаратчета за слушане на екскурзовода по време на посещения на обектите, защото иначе нищо не се чува и все едно гледаш нямо кино.

 

21 септември 2017

Валентина Михалова Дионисова за Коста дел Сол и Андалусия

Изключителна Наталия! Пожелавам й да запази усмивката си, духа и ентусиазма с които си върши перфектно работата.

Хотел Фуенхирола Парк 4*

 

21 септември 2017

НИНА АНДОНОВА за Соренто

Малко повече време за престой и свободно време на местата включени в допълнителните екскурзии.

 

21 септември 2017

Росица Димитрова за Лисабон и Порто

Имаше проблем с местата за сядане в автобусите. Други фирми използват принципа - настаняват туристите според това, кога са направили резервацията си - първите по време сядат най-отпред.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Golden Tulip Porto Gaia 4* Порто

 

30 август 2017

Нася Цонева за Канарски о-ви - Тенерифе

Незабравимо изживяване! Специални благодарности на Димитрина - много експедитивна, организирана и точна. Поднесената информация беше интересна и достатъчна!

Хотел Concordia Playa 4*

Приятни и чисти стаи, добро обслужване, изобилна и прясна храна.

 

30 август 2017

Даниела Савова-Фотева за Канарски о-ви - Тенерифе

Отличен представител,интересни екскурзии,идеална организация.

Ако е възможно да се използват дистанционни апаратчета по време на екскурзиите.

 

29 август 2017

ГАЛЯ КОСТОВА за Канарски о-ви - Тенерифе

Организацията на място от Вашия представител беше перфектно точна ,както е по програмата

 

29 август 2017

Мария Великова за Канарски о-ви - Тенерифе

Димитрина е невероятен професионалист. Организацията беше перфектна.

Хотел Concordia Playa 4*

 

29 август 2017

БРАНИМИР ВЕРГОВ за Канарски о-ви - Тенерифе

Страхотен екскурзовод с много опит и познания. На ваше място бих я задържал с всички средства, ако реши да избере друг оператор.

Хотел Concordia Playa 4*

 

29 август 2017

НИНА ДОШКОВА за Канарски о-ви - Тенерифе

Представителя е добър и добре си върши работата. Допълнителните екскурзии са хубави, но записването за всички е натоварващи.Би трябвало да има поне един свободен ден за плаж.

Хотел Concordia Playa 4*

Харесвам ви.Като цяло съм много доволна от почивката. Ще ползвам пак вашите услуги!

 

29 август 2017

Мариана Йорданова за Канарски о-ви - Тенерифе

Искам да изкажа специална благодарност на екскурзоводката Димитрина Ангелова, която с помощта на българи живеещи на Тенерифе успя да направи всичко възможно да организира посещението ми при зъболекар по време на обиколната екскурзия на острова, тъй като имах ужасен зъбобол. Перфектна организация от нейна страна и на допълнителните екскурзии, особено на Лоро парк, където съумя така да ни води, че успяхме да присъстваме на всички представления като умело ни насочваше. Останахме с прекрасни впечатления от посещението ни на Тенерифе.

Хотел Concordia Playa 4*

+ Добра локация, разнообразна храна, всеки ден почистваха стаята и сменяха хавлиите. - Липса на хладилник в стаите

 

29 август 2017

Искра Карлова Павлова за Канарски о-ви - Тенерифе

Това е малък остров и няма много възможности за екскурзии.Добре ще бъде да се включат , катамарана и Сиан парк като избор в редаовните екскурзии.Всичко беше отлично за целия престой!!!!!

Хотел Orotava 4*

 

02 август 2017

Валентин Диков за Остров Сицилия

Трансферът до хотела в Летояни (Сан Винченцо) ни бива да е половинчат (част с автобус, част - пешком с куфарите през тасен тунел /височина около 1,60-1,70 м/ и грапави настилки). В цената влиза трансфер до хотела и обратно и не бива да се доплаща допълнително за бус на хотела, който прекарва летовниците от хотела до автобуса...

hotel San Vincenzo 4*

С пожелания и други ваши клиенти да останат така доволни !

 

02 август 2017

Тодор ПЪтов за Остров Сицилия

За доп.екскурзии да се записва в София, а не на място, за да не се провалят някои от тях, тъй като единот факторите за избор на дестинация е и възмож- ността за участие в предпочитана доп.екскурзия.

Avalon Sikani hotel 4*

 

26 юли 2017

Георги Камбуров за Канарски о-ви - Тенерифе

Висок профионализъм, отзивчивост и съпричастност. Допълнителните екскурзии бяха много интересни, атрактивни и вълнуващи. Организацията на място беше отлична.

Хотел Concordia Playa 4*

Супер!

 

25 юли 2017

Христина Атева за Остров Сицилия

Avalon Sikani hotel 4*

Транспортът от плажа до хотела не е достатъчно добре органзиран. Не може към плажа да прави 3-4 курса, а от плажа само един. На мястото за изчакване на буса няма никаква сянка, а това се случва на обед, когато слънцето е доста силно. В ресторанта не се предлага лед, а би трябвало

 

22 юли 2017

БОРЯНА ГОШЕВА за Лисабон

Много съжаляваме, че не се събра минимален брой туристи за полудневните екскурзии в Асейтао и Сетубал с винен тур и екскурзията в Евора.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4*

Стаята беше просторна,прохладна с нови и приятни мебели и удобен матрак. Под терасата бяха кофите за боклук, което създаваше известен дискомфорт. Мивката беше запушена през 3 от 7те нощувки. Имаше и други течове от инсталациите в банята.

Супер беше да ползваме услугите на Профи турс, препоръчваме агенцията и на познати и приятели!

 

21 юли 2017

Лидия Юл за Коста Брава и Барселона

Допълнителните екскурзии трябва да са абсолютно подсигурени - с руски екскурзовод или наш - но сигурни, защото на място се оказва, че няма достатъчно желаещи за българска група, в уредените руски в последния момент се разбира, че са с малък автобус и за нас нямя място, а билети за самостоятелно посещение на паркове и музеи няма за месеци напред. Не знам какво да препоръчам, съзнавам, че сте зависими от агенциите в Испания и не можете да задържате някакъв минимум билети за ваши туристи, а и да имате пак може да има недоволни след продажбата на този минимум. Бъдете здрави и всеотдайни, това е достатъчно.

 

20 юли 2017

Здравко Вълчев за Остров Сицилия

Допълнителните екскурзии би следвало да се осъществяват.Да се предвиди достатъчно време както за разглеждане на забележителностите, така и са самостоятелна обиколка.Предварително да се раздават туристически карти на посещаваните обекти.

Avalon Sikani hotel 4*

Перфектен! Много любезен и отзивчив персонал!Гледката от хотела е фантастична !

Обогатете дестинациите си. Например за нас интерес представляват Мадейра и Азорските острови !

 

18 юли 2017

Валентина Касабова за Канарски о-ви - Тенерифе

Много сме доволни от представителя на фирмата, която добре организира нашето посрещане и настаняване. Допълнителните екскурзии бяха интересни, добре организирани и бяхме добре информирани за всичко.

Хотел Concordia Playa 4*

Ние бяхме настанени в х-л Конкордия, от който сме доволни като обслужване и храна, но имаме препоръки към интериора в стаите(стари матраци и мебели) и разположението на ресторанта (на -1етаж).В стаите разположени откъм улицата трудно можеш да почиваш заради шумът отвън. Благодарения на отзивчивостта на представителката Димитрина, стаята ни беше сменена на по-горен етаж, но въпреки молбата ни да не сме откъм улицата, не се съгласиха под претекст, че в х-ла тече ремонт.

Бихме предпочели към избраните от Вас х-ли да има опция полупансион ( закуска и вечеря), което ще ни даде възможност за повече свободно време и отделяне на повече внимание на индивидуалните интереси.

 

18 юли 2017

Гергана Харбова за Остров Сицилия

Всичко беше изключително добре организирано. Специални благодарности към Венци... посрещане, настаняване, информация, отношение, изпращане - без забележка :)

Sporting Baia hotel 4*

Бъдете все такива професионалисти!

 

12 юли 2017

Петрина Филипова-Петкова за Канарски о-ви - Тенерифе

Дима - екскурзовода на място - отлично подготвена и ненатрапчива; Подвеждаща е информацията още в сайта за екскурзията до вулкана Тейде - останахме разочаровани, че не беше предвидено време за тези, които искат да се изкачат с лифта. Почиващите с другите български фирми са имали време и са се изкачили до подножието на върха.

Хотел Concordia Playa 4*

хубав хотел, но е редно при високите температури да има в стаята хладилник - бира и вода може да са изстудени преди да се консумират.

 

07 юли 2017

Радост Иванова за Канарски о-ви - Тенерифе

За втори път имаме удоволствието Димитрина да бъде наш екскурзовод, този път - по време на почивката ни в Пуерто де ла Круз. Тя е изключителен професионалист, много отзивчива към всички и за всичко. Няма по-добра от нея във всяко отношение!

Хотел Orotava 4*

 

06 юли 2017

Николай Неделчев Колев за Ла Манга дел Мар Менор

Към представителката нямаме забележки-беше любезна, мила и отзивчива. Екскурзиите са лошо планирани-полудневни??-времето за разглеждане и разходка е много малко.

Хотел Cavanna 4*

 

06 юли 2017

Явор Христов за Римини

Много натоварена програма с допълнителните екскурзий,но екскурзоводката беше компетентна и организирана,похвала на Мариана,а също и на управата на хотела

Хотел Vittoria 4*

Браво

 

05 юли 2017

Венета Христова Ловджиева за Римини

Представителят /Мариана/беше много компетентна , знаше много и научихме доста неща,но не всичко успяхме да запомним ,защото много история много събития и факти. Допълнителните екскурзии бяха добре организирани и видяхме доста неща за малко време.Полетът на връщане беше твърде късно и това затрудни хората извън София.

Хотел Vittoria 4*

Всичко беше много-добро с изключение на храната ,която на мен не ми допадна, но това е въпрос на вкус.

 

04 юли 2017

ИВАНКА ВЕСЕЛИНОВА за Римини

Имахме невероятен късмет с Марияна. Страхотна е! Отлично организира и осъществи допълнителните екскурзии, с много сърце се грижеше за комфорта и спокойствието на всички! Безкрайна благодарност за нейната всеотдайност!

Хотел Vittoria 4*

Не мисля, че при една и съща цена трябва да се настаняват хора в стаи без изглед, с тераса гледаща към стена и двойно по-малка баня. Иначе хотелът е чист и поддържан, обслужването е много добро, храната също е добра.

Адмирации за качествената услуга! 😀

 

04 юли 2017

ЕМИЛИЯ ПЕНКОВА за Коста дел Сол и Андалусия

Представителят на място да е поне малко запознат с историята на страната.

Хотел Фуенхирола Парк 4*

Отличен хотел, добра кухня и добро местоположение.

Отлично и бързо обслужване от служителите във офиса. Благодаря Ви.

 

04 юли 2017

МИНЧО ЦАНЕВ за Лисабон

Бих си позволил да Ви дам една препоръка - добре би било в автобусите, които извършват трансферите да има музика, фадо например, или нещо друго типично португалско. Това единствено ми липсваше.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4*

Нямаше разнообразие в предлаганата храна, но това едва ли зависи от Вас.

 

04 юли 2017

ЕВГЕНИ МЛАДЕНОВ за Соренто

Гергане е чаровна и перфектна! Паспортният контрол на летище Неапол беше кошмар - чакахме 2 часа. Един служител обслужваше над 300 човека. Поради това се зарекох повече да не ходим в Италия.

Хотел La Pergola 3*

Отдалечен е от центъра. Камериерките не зареждаха сапун и шампуан всеки ден и се налагаше да си искаме. Стаята ни имаше прекрасен изглед към Неапол и Везувий!

 

04 юли 2017

Николай Иванов за Коста Брава и Барселона

Благодарим ми Ви за приятната почивка. Желаем Ви много успехи.

Хотел Sirius 4*

Много приятно местенце

 

04 юли 2017

Невена Атанасова за Остров Сицилия

Анелия е млада, но с умения да се справя с неуредици. Такива възникнаха със сервитьорите. Поведението на повечето беше негативно към нас като българи. Тя промени техните нагласи. Екскурзиите бяха добре организирани, но смятам, че начина, по който са рекламирани в писмен вид само, не е атрактивен и се записват малко хора. Това ни лиши от някои екскурзии.

Avalon Sikani hotel 4*

Хотела според мен е на прекрасно място. Служителите от рецепция, басейна и бара на басейна се държаха професионално. Лоби бара не работи. От салонния управител на ресторанта получихме отказ да бъдем настанени до прозореца,въпреки, че масите останаха празни. Виното се сервира предварително отворено, а това което остава от обедите когато сме на екскурзия не ни се полага после. Стаите са прекрасни, чистеха се всеки ден и се сменяха всички хавлии. Храната беше добра.

Наложително е да има пряка връзка с хотела и ръководството му с фирмата ви. Така ще се избегнат неприятностите и негативите.

 

04 юли 2017

Елена Жекова за Остров Сицилия

Венци бе изцяло на наше разположение от посрещането на летището в Катания до изпращането на групата обратно. Беше изключително отзивчив и любезен. Запозна ни с историята на Сицилия, както и на цяла Италия. Извънредно подготвен и ерудиран млад човек. Благодарете му.

Sporting Baia hotel 4*

Страхотен хотел на брега на морето в Джардини Наксос. Храната и обслужването бяха на изключителна висота.

 

03 юли 2017

Станислав Станчев за Остров Майорка

Организацията беше перфектна,представителя-Даниела бе много любезна и информирана,а допълнителните екскурзии чудесни.

Delfin Siesta Mar 4*/ Delfin Mar 4*

 

03 юли 2017

СТОИЛКА АМЗИНА за Коста дел Сол и Андалусия

Представителят, Наталия - слънчев, усмихнат, позитивен и организиран. Сърдечни благодарности. Допълнителните екскурзии и организацията на място - без забележки.

Хотел Фуенхирола Парк 4*

Като цяло оценката е отлична. Забележка имаме само, относно почистването на стаята - почистваше се повърхностно, не се забърсваха пода, мебелите. Терасата не беше почистена. Спалното бельо се подмени само веднъж.

Благодарим за прекрасната ни почивка и се надяваме да бъдем пак Ваши клиенти.

 

03 юли 2017

Весела Григорова за Коста Брава и Барселона

За госпожа Димитринка: Като цяло беше любезна, но това не направи екскурзиите полезни и интересни.Барселонската екскурзия, включена в цената на почивката, можеше да бъде с посещение на поне един музей, както беше в Ла Манга, а не само с автобус и 40 минути свободно време из Барселона.Велислава, която заместваше госпожата, беше по-правилния избор за представител на Профи Турс.Като цяло сме доволни от почивката.Добре е вашият представител да бъде повече в контакт с туристите, т.е. да бъде в същия хотел, като беше в Ла Манга с работно време и достъп.

 

03 юли 2017

АННА ИВАНОВА-КАЛИНОВСКА за Лисабон

Не харесах сардинката като разпознаваем знак, въпреки че сама по себе си беше и оригинална, и красива;-) Но малка и цветово не достатъчно разпознаваема, особено отдалеч в навалицата.. Докато някакво флагче - дори на Профи Турс - би било по-добро споре мен. Преди 2-3 години в Истанбул (екскурзии на Бохемия), повече от веднъж, ни водеше местен екскурзовод - историк от Добрич - и винаги си служеше с БГ трибагреник. А там БГ групи по обектите бяха далеч по-многобройни..

Tryp Lisboa Caparica Mar 4*

Бих използвала отново услугите на Профи Турс и бих се записала за някои от ежегодните ни програми със самолет, отбелязани от мен по-торе, при аналогични промоционални условия както при почивката в Лисабон, която коментираме:-) Това е малко вероятно за настоящата година, т.к. утре тръгвам за Перу, но пък знае ли човек - особено ако офертата е добра.. Със специални благодарности към В. Халачева и Деница, както и към екипа на Профи турс като цяло, А. Иванова

 

03 юли 2017

КРАСИМИРА ГЕЛУШЕВА за Ла Манга дел Мар Менор

Хотел Cavanna 4*

Нуждае се от ремонт, но стаите са големи, с хубав изглед. Персоналът е любезен. Ресторантът е малко като столова, но е голям. Храната не е разнообразна като за 4 звезди, но е много вкусна. Единствено не ми хареса, че виното беше предвидено в бутилка за двама и ако аз искам червено, а мъжът ми - бяло, няма как.

 

03 юли 2017

Антоанета Атанасова за Лисабон

Благодаря за чудесната почивка! :)

Tryp Lisboa Caparica Mar 4*

Чудесен хотел! Стаите са чисти, всеки ден минава камериерка. Има сейф, което е много удобно.

 

03 юли 2017

ДАРИНА ПЕНЕВА за Коста дел Сол и Андалусия

Представителя-наталия беше много подготвена и отзивчива. Много ориентирана към клиентите за всякакви въпроси или търсена информация. Относно екскурзията до Кораба, която не се състоя-при положение, че в хотела имаше 2 български групи, ако двете агенции си партнират по-активно нямаше да се отлага предплатени екскурзии заради незапълнени 4 места. Може да правите комбинирана група за "по-проблемните" екскурзии.

Хотел Фуенхирола Парк 4*

 

26 юни 2017

Ивона Любомирова за Коста Брава и Барселона

Представителят на Профи Турс в Барселона - Димитрина беше много позитивна, ерудирана и отзивчива през цялото време. Хотелът беше приятен. Като цяло екскурзията беше супер изживяване с толкова много забележителности, красива природа и свежа средиземноморска атмосфера.

Keep the good work up!

 

26 юни 2017

Мариета Георгиева за Лисабон и Порто

Бих искала да поздравя представителя на Профи Турс на място, Ленко. Отзивчив, комбинативен, винаги подготвен, усмихнат, с една дума, страхотен. Поздравления, че сте наели него като гид. Мариета Георгиева

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Golden Tulip Porto Gaia 4* Порто

 

26 юни 2017

ЗЛАТКА БАРАКОВА за Ла Манга дел Мар Менор

Благодарим на Мартина за добрата организация, отзивчивостта и хубавото отношение. Може би трябва да се помисли за полетите, тъй като часовете им са изключително неудобни.

Хотел Cavanna 4*

 

24 юни 2017

ВЕРА НИКОЛОВА за Лисабон и Порто

С много добри впечатления съм от вашия представител Ленко Стоянов. Той е много отзивчив, на всеки успя да отдели нужното внимание и е добър гид. Допълнителните екскурзии са много добре подбрани.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Golden Tulip Porto Gaia 4* Порто

В хотел Golden Tulip някои от хората бяха настанени в стаи на партера, от които се оплакваха, както имаше и хора на последния етаж в стаи с малки прозорци горе високо, през които почти не влиза светлина.

 

24 юни 2017

Галина Генчева за Коста Брава и Барселона

Много любезно и бързо ми помогна вашият екип да се включа в почивката до Коста Брава,като ми предложи отлична цена!Специални адмирации!

Хотел Mercury 4*

 

23 юни 2017

РОЗКА ЦОНОВА за Ла Манга дел Мар Менор

Препоръката ми за екскурзиите е насочена към екскурзоводското обслужване. Испанският гид си владееше материята, но до нас информацията минаваше през превод,от който за съжаление не научихме много неща. Пътували сме по доста от дестинациите на Профи Турс и винаги сме имали добре подготвени екскурзоводи на български език, затова и останахме малко разочаровани.

Хотел Cavanna 4*

Благодаря на екипа ви за цялостната организация! С пожелание да разработите още нови дестинации за любимата ми Испания. Успех!!!

 

23 юни 2017

МАРИЯНА БЕЛОВОДСКА за Бенидорм, Коста Бланка

Представителя не направи презентация на екскурзиите.Слабо заинтересован за туристите.

Gran Bali Hotel 4*

Страхотен хотел с изключителна гледка от стаите,вкусна храна и съвсем близо до плажа.Много чисто.Без забележки

 

23 юни 2017

ЛАТИНКА ПЕТРОВА за Остров Майорка

Tobago Fergus 3*

Много добра локация отлично обслужване

 

23 юни 2017

Николай Паунов за Остров Майорка

Включената в пакетната цена екскурзия трябва да се обогати - не само посещениия за шопинг (това важи и за другите).

Delfin Siesta Mar 4*/ Delfin Mar 4*

Добър бе. Перфектно почистване на стаите. В храната може да се внесе повече разнообразие.

Включете Мадейра в програмите. Испания е омръзнала на всеки. :) Екипът бе много професионален. И в София, и местната представителка.

 

22 юни 2017

ВЕРОНИКА ДОНЧЕВА за Коста дел Сол и Андалусия

Всичко беше супер!Допълнителните екскурзии не съм ползвала.

Хотел Фуенхирола Парк 4*

Доволна съм и бих ви препоръчала!Наталия е страхотна, много мила, лъчезарна и добра!

 

21 юни 2017

КАТЕРИНА ПОПОВА за Бенидорм, Коста Бланка

Препоръчвам повече гъвкавост при полудневните екскурзии- за Гуадалест след обяда можеше да се смени със сутрин пред вид горещата вълна в Испания.Във Валенсия повече време за разглеждане на футуристичната част за сметка на свободното време по хали и магазини.Бебнидорм е много модерен курорт и си заслужава .Гида ни беше чудесен и ерудиран с голямо чувство за хумор.Останах с впечатление, че местните гледат на нас с известни скепсис.

Gran Bali Hotel 4*

Много добър!

 

21 юни 2017

МИЛЕН ЮНИЦКИ за Лисабон и Алгарве

Благодарим на Деница за професионализма.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Yellow Montegordo 4* Алгарве

Yellow Montegordo 4* е по-хубав

 

21 юни 2017

СВЕТЛА ТОДОРОВА за Лисабон и Алгарве

Ленко.....това рядко срещано име отлично приляга на рядко срещан талантлив екскурзовод, а е толкова млад! Уважавайте го, насърчавайте го и му дайте шанс да работи дълго за Вашата компания и да израстнеш, като един от най-добрите български екскурзоводи, защото е роден за тази професия.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Yellow Montegordo 4* Алгарве

В ресторанта на хотела в Ангарев ни обслужваше многоброен, но не особено любезен персонал, чиято основна задача беше да ни следят какво количество храна консумираме!

Доволни сме от Вашата туристическа услуга и в бъдеще при подходяща дестинация за нас с удоволствие бихме Ви се доверили! Желаем Ви още повече доволни клиенти!

 

20 юни 2017

СИЛВИЯ САРАФСКА за Бенидорм, Коста Бланка

Ами не съм доволна от България Еър. Закъснения, промяна на полета през Барселона.

Gran Bali Hotel 4*

Нямам думи - страхотно

 

20 юни 2017

Димитър Ламбов за Лисабон и Порто

Към представителя в Португалия Деница нямаме никакви забележки. Допълнителните екскурзии и разпределението на времето бяха подбрани оптимално.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Golden Tulip Porto Gaia 4* Порто

След перфектното ресторантско обслужване в Лисабон, бяхме леко разочаровани от организацията на хранене в Golden Tulip Porto Gaia - както по отношение на асортимента, така и по отношение на подредбата в залите.

 

20 юни 2017

Багряна Тотева-Бачева за Соренто

изключително начетена и подготвена екскурзоводка, любезна и внимателна представителка Гергана, отлична организация. Бих похвалила и всички пътуващи в тази група за това, че нямаше закъснения и неоснователни претенции. Надявам се всички да са останали с прекрасни спомени от екскурзията. Багряна Тотева

Хотел La Pergola 3*

 

20 юни 2017

Светла Бояджиева за Соренто

Ще се радвам ако обогатити още повече видовете почивки!

Хотел La Pergola 3*

Приятен хотел. Много чист и с внимателен персонал

 

19 юни 2017

Любомир Бадински за Соренто

Доволни сме от цялата организациа, Гергана и Велислава се справиха добре.За седемте дни екскурзиите бяха добре подбрани.

Хотел La Pergola 3*

Нямаме никакви препорьки.

 

19 юни 2017

Здравка Трайкова за Бенидорм, Коста Бланка

Да бих препоръчала на приятел.Само полета на връщане беше малко късно, но явно това са били възможносттите.

Gran Bali Hotel 4*

Всичко беше на ниво, хубаво, спокойно.

Бих отишла отново в Бенидорм.Беше ми приятно.Не съм ходила в Португалия, но все още не съм гледала дестинации.

 

19 юни 2017

Петко Милев за Коста дел Сол и Андалусия

Относно представителя - отзивчив,добронамерен,но недостатъчно компетентен.

Хотел Фуенхирола Парк 4*

Дребни забележки относно оборудването и почистването .

Благодаря Ви за почивката.

 

19 юни 2017

Ася Кирилова-Донкова за Коста дел Сол и Андалусия

Наталия се справи добре,много приятна,добър организатор.Препоръка-по време на пътуването в автобуса да дава информация за мястото,където отиваме.По възможност ставането сутрин за екскурзиите да е в по-късен час.

Хотел Фуенхирола Парк 4*

Достатъчно добър,чист,редовна смяна на хавлии,обилна храна,учтив персонал.

 

19 юни 2017

Ана Рангелова за Соренто

Екскурзоводите ви са чудесни и всеотдайни.Добре би било да включите дворецът Казерта към пакета от екскурзии, а също така и да добавите екскурзия до Челе ди Булгария.

Хотел La Pergola 3*

 

19 юни 2017

СИЛВИЯ КАСИЯНОВА за Соренто

Останете така перфектни и в бъдеще!

Хотел La Pergola 3*

 

19 юни 2017

ПАОЛИНА ЧУКАРСКА за Лисабон и Порто

Екскурзоводката Деница , която ни посрещна в Лисабон и ни съпровожда през цялото време е страхотна. От многото екскурзии на които съм била не съм срещала толкова добър професионалист. Благодарете и от мое име и от цялата група.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Axis Ofir 4* Порто

 

19 юни 2017

Койчо Василев за Коста Брава и Барселона

Доволни сме от организацията на почивката,всичко беше на ниво.С препоръка в екскурзиите да бъде включен Аквариумът на Барселона.

Хотел Mercury 4*

 

19 юни 2017

ДИМИТЪР ДУКОВ за Соренто

Хотел La Pergola 3*

Хотелът е сравнително добър. Трябва да се обърне повече внимание на качеството на храната извън закуските, дори това да е за сметка на по-висока цена на услугата. Остава впечатлението за нещо приготвено набързо без много старание.

 

19 юни 2017

ДИАНА ВЪЛКОВА за Коста дел Сол и Андалусия

Наталия беше чудесна, много отзивчива и ни помагаше във всичко постоянно и своевременно! Много сме доволни от нея и високо я препоръчваме за работата й, за ентусиазма и сърдечността й!

Хотел Фуенхирола Парк 4*

Хотелът е на удобно място и храната е чудесна. Базата е поостаряла и персоналът в ресторанта не е от най-любезните

Благодарим за хубавата почивка и екскурзии. Все пак, цените за екскурзиите са по-високи, особено за децата

 

19 юни 2017

Елена Николова за Лисабон и Алгарве

Екскурзоводът Ленко се държеше изключително професионално.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Yellow Montegordo 4* Алгарве

 

19 юни 2017

Божана Лазарова за Соренто

МНОГО СМЕ ДОВОЛНИ И СЪС СЪПРУГА МИ ОТНОВО ЩЕ ИЗПОЛЗВАМЕ УСЛУГИТЕ НА ПРОФИ ТУР. ИСКАМ ДА ПРЕДЛОЖА ПУЛИЯ ЗА НОВА ГОДИНА. ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ И ПРЕЗ ТОЗИ СЕЗОН НА ГОДИНАТА ЩЕ Е ХУБАВО.

Хотел La Pergola 3*

ХУБАВ ХОТЕЛ С ДОБРА ЛОКАЦИЯ.БЛИЗКО Е ДО ЦЕНТЪРА.

БЛАГОДАРЯ НА ВИЛИ ХАЛАЧЕВА. ЕДИН ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК, МНОГО СЪРДЕЧЕН, ГОТОВ ДА ТИ ДАДЕ НУЖНАТА ИНФОРМАЦИЯ И ВИНАГИ ДА ТИ ПОМОГНЕ.

 

19 юни 2017

Елица Аксева за Коста дел Сол и Андалусия

Допълнителната екскурзия на място - твърде бързо се обикаляше в комплекса Алхамбра, за някои туристи от групата това беше проблем (затруднено ходене); екскурзията до Севиля беше на другия ден, при условие, че полетът беше късно вечерта. Би било по-добре да се провежда един ден след пристигане; екскурзоводката на място не беше уведомена за условията за влизане в Гибралтар. Накрая стана ясно, че може и само с лични карти

Хотел Фуенхирола Парк 4*

Стаите са със доста старо обзавеждане, много се чува от съседите;ресторантът на хотела е огромен, голям избор от всякакви храни, много плодове, добро качество;

 

19 юни 2017

ВАСИЛКА ВОЙНОВА за Лисабон и Алгарве

Всичко в тази дестинация беше много добре организирано и изпълнено.Вашият представител е отличен професионалист-знаещ, можещ и умеещ да създава добра атмосвера

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Yellow Montegordo 4* Алгарве

 

19 юни 2017

Мирослава Обретенова за Коста дел Сол и Андалусия

Хотел Фуенхирола Парк 4*

Хотелът е чистичък, по-голямата част от персонала са любезни, храната е вкусна и разнообразна, но е проблем, че е сравнително отдалечен и няма фитнес, дъпреки 4-те си звезди. Уай-файът е добър.

 

19 юни 2017

Снежана Делчева за Соренто

Може да се помисли за допълнителните екскурзии, които се оформят на място, за осъществяване и при по-малък брой желаещи, например 12-15 човека.

Хотел La Pergola 3*

 

19 юни 2017

Зоя Миркова за Коста Брава и Барселона

Здравейте, много сме доволни от почивката като цяло.Хотела беше хубав,храната също и представителя на агенцията беше на ниво, екскурзията които посетихме беше организирана добре. С удоволствие ще пътуваме пак с вашата агенция- вече 2 пъти сме пътували с Вас.

Хотел Sirius 4*

Много сме доволни от почивката и с удоволствие ще пътуваме пак!!!

 

19 юни 2017

Цвете Вакова за Пулия

Шофьорът да е по-организиран.

Grand Hotel dei Cavalieri 4*

Доволна съм. Оценките ми по-горе го показват. Персоналът е млад, усмихнат, гостоприемен. Обслужване на MAX.

Прекрасни сте!

 

19 юни 2017

Светлана Минкова за Соренто

Останах много доволна от организацията на пътуването-от екскурзоводските услуги както на Гергана, така и на Владислава, за което Ви благодаря! Това е третият път, когато използвам Вашата компания за пътуване-Коста дел Сол и Коста Брава...В бъдеще също бих използвала Вашите услуги за пътуване, но все още не съм решила за коя програма бих се записала ..

Хотел La Pergola 3*

Желая успех на Вашата компания!

 

19 юни 2017

БИСЕРА НИКОЛОВА за Лисабон и Алгарве

Отлична организация на място, чудесен представител. Някои от допълнителните екскурзии бяха на доста далечно разстояние, което беше малко изморително

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Yellow Montegordo 4* Алгарве

Храната предоставяна на вечеря в хотел Yellow Montegordo 4* беше значително по-добра и по разнообразна в сравнение с тази в хотел Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон

 

19 юни 2017

Владимир Величков за Коста дел Сол и Андалусия

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА НАТАЛИЯ! ПОЗДРРАВЛЕНИЯ НА ПРОФИ ТУРС!

Хотел Фуенхирола Парк 4*

СРЕДЕН ДАЛЕЧ ОТ ЦЕНТЪРА НА ФУЕНХИРОЛА

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЩЕ РАБОТИМ ЗАЕДНО

 

18 юни 2017

Красимира Василева-Младенова за Бенидорм, Коста Бланка

Представителят трябва да чака групата веднага зад огражденията с четлив надпис в ръка, а не по-навътре в залата,зад другите посрещачи с надписи в ръка.

Gran Bali Hotel 4*

Впечатляващ!

Препоръчвам при закупуването на билетите да се вписват и местата в автобуса по реда на записването за яснота и удобство на туристите. Успех!

 

18 юни 2017

Иван Герджиков за Ла Манга дел Мар Менор

Чудесно отношение и обслужване от представителя.

Хотел Cavanna 4*

Очакваме нови дестинации, защото сме пътували по всичките ви програми и вече повтаряме.Идеи- други от Канарските острови освен Тенерифе, също Ибиса или нещо при баските. Някоя нова екзотична дестинация освен Кабо Верде! Любимата ни туристическа агенция сте, пътуваме много години чрез Вас и направо си Ви обичаме!

 

18 юни 2017

Татяна Пенчева за Лисабон и Алгарве

Според мен съчетаването на 3- 4 градчета на ден в допълнителна екскурзия е много... Би трябвало да няма повече от 2 , за да има повече свободно време за разходка, пазаруване и наслаждаване на атмосферата на прекрасните кафета, ресторанти и природа. За представителя и организацията нямам никакви забележки.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Yellow Montegordo 4* Алгарве

Нямам, доволна съм от вас. Пътувах миналата година за Испания и тази за Португалия с вас, доволна съм, препоръчвам ви като много точни и коректни. С удоволствие ще пътува пак с вас.

 

18 юни 2017

МОНКА СТОЙНЕВА за Остров Майорка

Добра организация на място. Даниела Косева е лъчезарен, компетентен и организиран човек. Доволна съм и от екскурзовода Диана. Провалянето на допълнителните екскурзии според мен е поради високите цени, особено на целодневните. Аз пътувам за втори път и не успях да посетя екскурзията до Сойер поради несформиране на група.72 евро на човек за едно тричленно семейство например е доста висока цена за семейство с доходи и над средните в България.

Tobago Fergus 3*

Добър в съответствие със звездите.

 

18 юни 2017

Атанас Козарев за Соренто

Харесах екскурзията, но допълнителните организирани екскурзии за мен бяха на доста високи цени.Всичко останало беше на ниво.Благодарим ви

Хотел La Pergola 3*

Харесах ви и ви препоръчвам на приятели.Пожелавам ви успешен бизнес

 

18 юни 2017

Женя Шопова за Пулия

Представителя беше нервен, не разказваше допълнително за местата които посещавахме. Твърде много време се даваше за тоалетни, дегустации което отнемаше от времето за разглеждане на посещаваните градове. Но като цяло всичко премина добре. Мястото на което бяхме надтанени беше прекрасно, храната беше много добра. Бих пътувала отново с Вашата фирма 😊

Grand Hotel dei Cavalieri 4*

Прекрасен!

Екскурзиите ако има възможност да бъдат съобразени с групата - по възраст и интереси.

 

18 юни 2017

Деница Маркова за Остров Сицилия

Организацията на екскурзията, хотелът и отношението на персонала, допълнителните екскурзии, знанията и непринудеността на Стефан, на Катерина, на Салвио (ако не бъркам името) бяха недостижими. Всичко беше повече от прекрасно. Нямам никакви забележки, само ще ви препоръчвам оттук насетне...

Avalon Sikani hotel 4*

Беше прекрасно - мястото, обслужването, бадейна, храната. Препоръката ми е относно почистването на стаите и най-вече оправянето на леглата, но ми се струва малозначително на фона на преживяването. Другата препоръка е да има wi fi и в стаите, защото беше малко неудобно да се ходи с лаптоп до лоби бара, за да се поработи чрез нет.

Прекрасна организация направихте. Много съм доволна от усугите и отношението на Профи турс. Със сигурност ще съм с вас и друг път. Редовно проверявам сайта за ласт минит екскурзии. Благодаря Ви!!

 

30 август 2017

Бранимира Лилова за Канарски о-ви - Тенерифе

Повече информация за обектите, които се посещават, екскурзията да бъде 10 дни и да се включат още екскурзии, организацията като цяло е много добра.

Хотел Concordia Playa 4*

Ние си прекарахме чудесно и Ви БЛАГОДАРИМ!!!

 

16 октомври 2017

СТЕЛИЯН СТЕФАНОВ за Коста дел Сол и Андалусия

беше страхотно, очаровани сме, но би могло да се подобри процедурата по проверка на граничен контрол с Мароко

Хотел Фуенхирола Парк 4*

може би единствена препоръка - избирайте за вашите клиенти по-добра авиокомпания.

 

09 октомври 2017

Петър Ганков за Коста Брава и Барселона

Пътуването-отлично, хотелът-отличен, екскурзоводъката,вероятно знае много, но не може да се изразява добре - прекъсва изречението с мълчание, търси вярната дума, не я намира и пуска синоним, който не пасва съвсем. И това се повтаря и повтаря, действа изнервящо, изяжда от времето за обяснения. Извън автобуса върви бързо и не се съобразява с бавно ходещите. Спира и започва да говори без да изчаква останалите да се съберат около нея. Призатруднените обстоятелства около събитията в Барцелона, не можа да се справи с организацията на транспорта на последната екскурзия и настанените в хотел Гарби бяха лишени от нея.

Хотел Check In Garbi 3*

ОТЛИЧЕН, без грешка в обслужването. Препоръчвам и заради отличното му разположение, гледка и храна.

Все така намирайте сили за точни контакти с туристите, по телефона ,интернет обмена и личните срещи.

Намери оферта

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки