Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Интерхотел Сандански, Сандански

Почивка в Сандански, България

Четиризвездният Интерхотел Сандански е един от най-големите балнеологични центрове в страната и освен това предлага всичко необходимо както за една пълноценна почивка, така и за бизнес туризъм.

Местоположение на Интерхотел Сандански:

Интерхотел Сандански е кацнал като бяла птица сред зелените хълмове на живописния планински пейзаж – с разкошна гледка и визия. До хотела води главната улица на града, а красивият парк пред него е известен с редките си видове растения.

Настаняване в Интерхотел Сандански:

Интерхотел Сандански разполага с общо 285 двойни стаи, 3 луксозни, 8 малки, 1 президентски апартамент.

Удобства в хотела:

Може да ползвате ютия, сешоар и сейф на рецепцията.

Хранене и развлечения:

В хотела можете да се насладите на специалитети в няколко заведения: класически ресторанти - Риба и барбекю, Българска национална кухня; Бар-кафе /разполага с 90 места/, лоби-бар, лятна тераса, дискотека.

Спа и отмора в Интерхотел Сандански:

На територията на комплекса можете да ползвате следните услуги: закрит плувен басейн, открит басейн, сауна, фитнес център, лекарски кабинет, балнеология, възстановителни и релакс-програми, спортни площадки.
Лечебни процедури за заболявания на горните дихателни пътища, особено за бронхиална астма, заболявания на опорно-двигателния апарат, постфрактурни състояния, ревматизъм, остеоропоза, заболявания на периферната нервна система, зъболекар.

Бизнес удобства в Интерхотел Сандански:

Интерхотелът разполага с перфектни условия за конференции, презентации, семинари или бизнес празненства. Двете зали са с директен достъп до ресторанта, като капацитетът им е 120 места. Залите са добре обзаведени с мека мебел, за да допринесат за необходимата бизнес атмосфера и предоставят пълно техническо оборудване за реализирането на всяко едно мероприятие.

Уебсайт: www.sandanski-hotel.com

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771