Резервация

Цени и условия


7 нощувки

Самолет


01.01.1970

Код на програмата: RT-3643.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Хотели по програмата

Хотел Al Jawhara Gardens 4* - хотелът е разположен в района Port Saaed в квартала Дейра. Намира се на 8 мин пеша от станцията на метрото Deira City Centre и на 5 мин пеша от известния търговски център Deira City Centre.

Важно: електрическите контакти в хотелите в Дубай са АНГЛИЙСКИ СТАНДАРТ – с три входа. Ако не разполагате с подобен адаптор – Английски стандарт, може да получите такъв на рецепцията на хотела.


Цената включва

Водач - придружител от туроператора по време на цялата програма;
Двупосочен самолетен билет за директен полет София – Дубай – София на АК „Флай Дубай”;
Летищни такси;
1 чекиран багаж до 20 кг.;
Малък салонен багаж до 7 кг. (макс. размер до 55 x 38 x 20cm);
7 нощувки със закуски в хотел 4* в Дубай;
Трансфери летище – хотел и хотел – летище;
Посрещане и изпращане на летището от представител на фирмата - партньор и асистанс при настаняването и напускането на хотела;
Панорамен тур на Дубай с екскурзовод на български.

Цената не включва

Допълнителните екскурзии, изрично упоменати в програмата, че са с доплащане;
Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с лимит на отговорност 10 000 евро и включен асистанс на български – 16 лв. за целия престой;
Застраховка Oтмяна на пътуване – 2% - 3% от пакетната цена в зависимост от момента на сключване;
Входни такси за посещаваните обекти, музеи, градски транспорт и пр.;
Туристическа такса - 15 дирхама (около 4 USD) на стая на нощувка при настаняване в хотел 4*; заплаща се директно от клиентите на рецепцията на хотела.;
Бакшиши за местен екскурзовод и шофьори – около 10 дирхама на турист на ден (заплащат се на място);
Разходи от личен характер.

Допълнителни услуги (срещу доплащане)

  • Магическите градини - 75 BGN;
  • Сафари в пустинята с вечеря - 113 BGN;
  • Стария Дубай - 92 BGN;
  • Вечеря на арабска галера - 113 BGN;
  • Екскурзия до Шарджа - 85 BGN;
  • Екскурзия до Ал Айн - 195 BGN;
  • Бурж Халифа - 86 BGN;
  • Екскурзия до Абу Даби - 185 BGN;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

ПЪРВИ ДЕН 

ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване от летище София за Дубай с директен полет на АК "Флай Дубай"; пристигане в Дубай. Посрещане от представител на фирмата партньор. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

2

ВТОРИ ДЕН

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Полудневна панорамна обиколка на Дубай с екскурзовод на български (включена в цената). Обиколката започва с фотопауза при „бебето“ на дубайските забележителности – Дубай Фрейм – причудливия небостъргач във формата на рамка, който съвсем отскоро украсява дубайския пейзаж, но обещава да се превърне в един от символите на града.  Продължаваме към модерния крайбрежен квартал „Дубай Марина“; разходка из Палм Джумейра – изкуствено създадения остров във форма на палма, фото-пауза при хотел „Атлантис“ – бижуто на Палмата, най-емблематичната сграда в Дубай – седемзвездния хотел „Бурж ал Араб“ (фотопауза на плажа Джумейра оупън бийч), пазара Мадинат Джумейра, Мол Дубай, разположен до най-високата сграда в света – небостъргача „Бурж Халифа“. Възможност за посещение на Бурж Халифа с доплащане 82 лв. за възрастен и 62 лв. за дете до 11 г. - включва резервация за точен час и изкачване до панорамната площадка на 124-ия етаж със скоростен асансьор и неограничен престой там – заплаща се в България, а не на място. Свободно време. Нощувка.

3

ТРЕТИ ДЕН -

ТРЕТИ ДЕН -Закуска. Свободен ден в Дубай или туристическа програма по желание: целодневна екскурзия до Абу Даби с екскурзовод на български, включен обяд и посещение на арабския Лувър– продължителност около 8 часа (с доплащане 185 лв. за възрастен и 175 лв. за дете до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт, екскурзоводско обслужване на български, изискан обяд на блок маса в Абу Даби в хотел „Шератон“, входна такса за Лувъра и описаната програма; организира се при минимум 10 участника). Столицата на Обединените арабски емирства е в същото време и най-голямото от общо седемте емирства, което впечатлява с луксозните вили и дворци, с кристалните сини води на залива и крайбрежните острови. Турът ще започне с посещение на третата по големина джамия в света – величествената „Шейх Зайед“ (има строго изискване за облеклото: мъже – дълги панталони, тениски или ризи с къс/ дълъг ръкав; жени – дълги панталони или дълги поли до глезените, блузи или ризи с дълъг ръкав до китките, шал за главата; не се допускат тесни, прилепнали по тялото и прозрачни дрехи). Турът продължава с фотопауза при хотел Emirates Palace, в който нивото на обслужването е великолепно, централните куполи са позлатени, а интериорът на хотела е от италиански мрамор. Обяд. Посещение на арабския Лувър – първият музей в Арабския свят, посветен на моста между източното и западното изкуство. Този уникален музей представя историята на човечеството от тpетото xилядолетие пp. н.е., пpез Средновековието, Ренесанса, Неокласицизма до нашето съвремие в 12 различни галерии, всичките подредени съвършено под впечатляващия 180-метров купол, през който слънчевите лъчи преминават като „дъжд от светлина и сенки“. Музеят е шедьовър на архитекта Жан Нувел. Представени са над 600 произведения, от които 300 са предоставени от парижкия Лувър за ползване за период от 10 години. Сред тях са творби на Пол Гоген, Пикасо, Ван Гог, Леонардо да Винчи, както и древни паметници и произведения на изкуството от Близкия Изток. На път за Дубай – фото-пауза при най-големия фирмен увеселителен парк в света - Ферари Уърлд. Завръщане в хотела. Нощувка.

4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден в Дубай или туристическа програма по желание: Сутринта - полудневна екскурзия до Шарджа и Аджман (с доплащане 85 лв. за възрастен и 74 лв. за дете до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт, описаната програма и екскурзоводско обслужване на български; организира се при мин. 10 участника). Програмата започва с разглеждане на крепостта и музея на Аджман – най-малкото емирство в ОАЕ. Отпътуване към емирство Шарджа – обявено от ЮНЕСКО за културната столица на арабския свят през 1998 г. Разглеждане на „сърцето на града“ – етнографско селище, включващо форта Ал Хисн и стари къщи, реставрирани в традиционен арабски стил. Посещение на известните пазари (сукове) като Ал Арса сук – най-старият пазар в ОАЕ, както и Синия сук – най-големият и най-популярният пазар в Шарджа. Програмата завършва с фотопауза при джамията „Крал Фаисал“ – най-голямата джамия в Шарджа, построена в чест на краля на Саудитска Арабия. Следобед - сафари в пустинята с включена барбекю-вечеря и атракционна програма– продължителност около 6 часа (с доплащане 113 лв. за възрастен и 102 лв. за дете до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт от/ до хотела и описаната програма; осъществява се на сборен принцип с други туристи и обслужването е на английски език). Около 15:00 ч. отпътуване с джипове 4х4 към пустинята. Офроуд по пясъчните дюни. Посещение на ферма за камили. След залез слънце – вечеря на блок-маса в бедуински лагер, арабско кафе, чай, безалкохолни напитки и вода, наргиле и традиционни арабски танци. На разположение са камили за кратка разходка и рисуване на ръцете с къна. Трансфер до хотела. Следобедната екскурзия не е подходяща за бременни жени, за деца до 6 г. сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие. Завръщане в Дубай около 21:00 ч. Нощувка.

5

ПЕТИ ДЕН

ПЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден в Дубай или туристическа програма по желание: полудневен панорамен тур, включващ старата част на Дубай с екскурзовод на български– продължителност около 4 часа (с доплащане 92 лв. за възрастен и 82 лв. за дете до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт и екскурзоводско обслужване на български; организира се при минимум 10 участника): квартала Джумейра с  великолепната джамия „Джумейра“, която представлява впечатляващ пример за модерна ислямска архитектура и една от най-фотографираните забележителности на Дубай (отвън), Дубай крийк – канала с морска вода, който разделя старата част на града на два района – Бур Дубай и Дейра; квартала „Бастакия“ с къщите на старите търговци; крепостта „Ал Фахиди“, приютяваща музея на Дубай; пазарите за подправки и злато в стария квартал Дейра. От настоящето към миналото на Дубай ще се пренесем през дубайския канал с традиционна дървена лодка – „абра“. Разглеждането на Стария Дубай ще ви даде възможност да се почувствате наистина в ориента, пазарът за подправки е изключително живописен и любопитен – ще можете да си купите къри, куркума, шафран, както и най-хубавите фурми, а златният пазар предлага впечатляващи образци на ориенталското ювелирно изкуство.Следобед свободно време. По желание – вечеря на арабска галера с включен трансфер– продължителност 2 часа (с доплащане 113 лв. за възрастен и 102 лв. за дете до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва двучасова разходка с галера, вечеря на блок-маса, безалкохолни напитки, кафе и чай, транспорт от и до хотела; осъществява се на сборен принцип с други туристи и обслужването е на английски език). Нощувка.

6

ШЕСТИ ДЕН

ШЕСТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден в Дубай или туристическа програма по желание: посещение на Магическите градини (с доплащане 75 лв. за възрастен и 65 лв. за дете до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт и входна такса; организира се при минимум 10 участника). Това е цветна градина, простираща се на площ от 72 хил. кв. м, което я превръща в най-голямата подобна градина в света, с над 45 милиона засадени цветя. Сред забележителностите от цветя са флоралният часовник, пъстроцветните пауни, пеперуденият парк и ароматната градина.Следобед – свободно време в Дубай. Нощувка.

7

СЕДМИ ДЕН

СЕДМИ ДЕН - Закуска. Свободен ден в Дубай или туристическа програма по желание:целодневна екскурзия до града оазис Ал Айн с включен обяд – продължителност около 8 часа (с доплащане 195 лв. за възрастен и 185 лв. за дете до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт, екскурзоводско обслужване на български, обяд в Ал Айн и описаната програма с включена входна такса за музея на Ал Айн и пазара за камили; организира се при минимум 10 участника). Ал Айн, известен като Оазиса на Емирствата, е разположен в подножието на зелени планини, където в миналото са спирали за почивка керваните на търговците.Посещение на музея на Ал Айн, където са изложени археологически открития, датиращи от Бронзовата и Желязната епоха. Обяд. Посещение на Двореца Ал Айн – дворецът е бил резиденция на Шейх Зайед бин Султан Ал Нахян от 1927 г. до 60-те години. Финалът на тура ще бъде на пазара за камили, който е един от най-големите в Средния Изток. Завръщане в Дубай. Нощувка.

8

ОСМИ ДЕН

ОСМИ ДЕН - Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване от Дубай за София. 

За полетното разписание: виж "Допълнителна информация".

Условия за плащане, анулации и провеждане на програмата

Полетно разписание: 

София – Дубай – 14:10 ч. – 20:55 ч.

Дубай – София – 09:40 ч. – 13:25 ч.

Продължителност на полетите:

София – Дубай – около 4 ч. и 45 мин.

Дубай – София – около 5 ч. и 45 мин.

Туроператорът не носи отговорност за променено от авиопревозвача полетно разписание!

ВАЖНО:При нощувки в Дубайтуристите заплащат задължително туристическа такса - 15 дирхама (около 4 щатски долара) на стая на нощувка при настаняване в хотел 4 звезди; заплаща се директно от клиентите на рецепцията на хотела.

Електрическите контактив хотелите в Дубай са АНГЛИЙСКИ СТАНДАРТ – с три входа. Ако не разполагате с подобен адаптор – Английски стандарт, може да получите такъв на рецепцията на хотела.

Условия за плащане: Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на туристическия пакет и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 65 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Такса прекратяване:

  • ако прекратяването е до 185 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 184 до 85 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 35% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е от 84 до 65 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е от 64 до 35 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е под 35 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;

Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията:Всички самолетни екскурзии се осъществяват при минимум 6 туриста. В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1 от ЗТ.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Медицинската застраховкакъм туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

Здравни изисквания:няма специални здравни изисквания.

Местна Валута:Дубайски дирхам

Паспортни и визови изисквания:  За пътуването се изисква задграничен паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщането.


Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

За хотела

  от 1357 лв
7 нощувки със самолет

Резервирай сега

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки