Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Грифид хотел Вистамар, Златни пясъци

Почивка в Златни пясъци, България

Бившият хотел Астория бийч е основно ремонтиран през зимата на 2011-та и отваря врати с претенции за предлагане на най-добрия продукт по нашето черноморие под марката на Грифид хотели. От лято 2011 Грифид хотел Вистамар ще работи по формулата Ultra All Inclusive с включен чадър и шезлонг на плажа.

Местоположение на Грифид хотел Вистамар:

Грифид хотел Вистамар се намира на първа линия в северната част на курортния комплекс Златни пясъци само на 30 метра от плажа и на около 500 м от центъра. Хотелът предлага комфортен престой в приятелска атмосфера.

Настаняване в Грифид хотел Вистамар:

Стаите в Грифид хотел Вистамар са 159 разположени на 5 етажа. Всички стаи са оборудвани със SAT TV, баня с вана, директен телефон, климатик, сешоар, хладилник и подови настилки с теракот. Предлагат изключителна гледка към морето или парк.

Удобства в хотела:

Грифид хотел Вистамар предлага на разположение на гостите си ресторант с тераса, слънчева панорамна тераса, открит басейн с бар басейн и детска секция в басейна, персонален сейф на рецепция, анимационна зала с бар, детски клуб. Хотелът е климатизиран.

Хранене и развлечения:

Ресторант

ДРЕС КОД ЗА ВЕЧЕРЯ – дълги панталони за мъжете.

Плажен бар

Бар Басейн

Бар салон

Развлечения и свободно време:

За гости на хотел Вистамар се предлага безплатно следната анимация: Аеробика, Водна гимнастика, Пилатес, Волейбол, Баскетбол, Футбол на многофункционално игрище, Дартс, Шафъл борд, Боча – по 5 спортни дейности на ден. Тенис кортове в близост до хотела - срещу заплащане.


Детски клуб – безплатен за гостите на хотела – отворен 6 дни в седмицата, детска секция в основен басен, детска дискотека – 6 дни в седмицата.

Уебсайт: www.grifidhotelvistamar.com

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771