Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Аквая Хотел, Велико Търново

Почивка във Велико Търново, България

Във Велико Търново има много хотели. Хотел АКВАЯ не е просто един от тях. Това е точното място за Вашата почивка. Тук ще намерите спокойствие и уют в самия център на града. Хотелът е изключително подходящ за бизнес пътувания, както и за групови посещения и конференции. Едновременно с това е идеално място за уикенд – почивки и чудесна отправна точка за посещение на културно – исторически обекти във Велико Търново, Арбанаси и региона.

Местоположение на Аквая Хотел:

Хотел "АКВАЯ" се намира в административния център на града. В близост са Съдебната палата, Пазара, много банки и учреждения, а старинната крепост Царевец и хълма Трапезица са на около 20 минути пеша.

Настаняване в Аквая Хотел:

22 двойни стаи , 5 студия и 4 апартамента, всички оборудвани с климатик, мини бар, кабелна телевизизия и телефон. Баните на апартаментите са с вани, а на студията и двойните стаи - с душкабини.

Удобства в хотела:

Панорамна гледка към Царевец и Арбанаси и старата част. Подземен топъл паркинг . Достъпни, приемливи цени и атрактивни промоции. Ресторант с традиционно и разнообразно меню - 90 места. Битова механа с жива музика - 60 места. Фитнес, сауна, малък открит басейн с чудесна панорама. Зала за игри: тенис, билярд, джаги. Конферентна зала с 60 места.

Хранене и развлечения:

Ресторант АКВАЯ е светъл, просторен и разполага със 90 места. Работното му време е от 7.30 до 23.30 всеки ден.
В уютна атмосфера можете да закусите, обядвате или вечеряте. Предлага се традиционна и разнообразна кухня, специалитети и отбрани питиета. В менюто са включени вкусни гозби и богато разнообразие от вина и ракии. Предлага се атрактивно ОБЕДНО МЕНЮ, както и редовни промоции. Ресторантът е подходящ за групови мероприятия, сватби и др. Красиво озеленената и декорирана лятна градина е любимо място на нашите клиенти през пролетта и лятото.

Нашата механа "ВИНАРНА" е с 60 места. Интериорът е в традиционен битов стил. Разполага с пещ и барбекю, където се изпълняват специалитети като: цяло печено прасенце, агне, заек и др. Вечер в дните от четвъртък до събота оркестър с жива музика се грижи за Вашето добро настроение, а в останалите дни можете да попеете КАРАОКЕ или просто да послушате музика, докато хапнете. Механата ни е идеалното място за купон и разпускане за Вашите фирмени мероприятия и празници.

Развлечения и свободно време:

Хотелът разполага с фитнес зала, сауна и зала за игри в които Вие може да спортувате и да запълните Вашето свободно време.

На покрива на хотела вече функционира малък открит басейн, в който нашите гости могат да получат прохлада и едновремвенно с това да се насладят на великолепната панорама на Велико Търново, гледан отвисоко.

Бизнес удобства в Аквая Хотел:

Хотелът предлага чудесни условия за конференции и бизнес срещи. На разположение е светла и комфортна зала с 60 места, оборудвана с прожекционен екран и флипчарт. Нашите ресторант и механа са идеални за провеждането на "веселата" част на събитието, като възможностите са както за мероприятия с висок бюджет, така и за нискобюджетни такива.

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771