02 940 11 00
0887 220 661

9:30-18:00ч
Profi Tours

Обща информация

4*Playaverde hotel, Канарски острови - Лансароте

Почивка в Канарски острови - Лансароте, Испания

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивка в Испания, Канарски острови, Лансароте, Почивки в Лансароте или актуалните ни промоции.

Местоположение на хотел Плаяверде, Лансароте

Hotel Playaverde се намира на остров Лансароте на около 400 м от брега на Атлантическия Океан. Заобиколен е от прекрасни палмови градини. Разположен е само на няколко километра от столицата на острова Аресифе, в една от най – атрактивните туристически дестинации на Лансароте - Коста Тегисе. Курортът е известен с качеството на услугите, великолепните плажове, зелените пространства и най-вече с чувството за свобода и спокойствие, присъщо за района.

Обща информация за хотела

Hotel Playaverde разполага с чудесна база за развлечения и пълноценна семейна почивка: външен басейн с водни пързалки, заобиколен от прекрасна палмова горичка с повече от 350 палми и обширни открити пространства за игри. Безплатен автобус е на разположение на гостите на хотела, ако предпочитате да се насладите на някои от най-добрите плажове на Коста Тегисе.

Настаняване в хотел Playaverde, Канарски острови

Единична стая:
Настаняване - минимум 1 турист, максимум 2-ма туристи.
Стаята разполага с: Две легла (1,20 х 2 м.) и канапе, баня със сешоар, сателитна телевизия с над 15 канала, телефон, мини-бар, климатик и вентилатор на тавана, сейф (заплаща се допълнително), балкон.

Двойна стая:
Настаняване - минимум 2-ма туристи, максимум 3-ма туристи.
Стаята разполага с: Две легла (1,20 х 2 м.) и канапе, баня със сешоар, сателитна телевизия с над 15 канала, телефон, мини-бар, климатик, вентилатор на тавана, двойна врата, сейф (заплаща се допълнително), двойна врата, балкон.

Уебсайт: http://www.playaverdelanzarote.com

Цени и пакети

 

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки