Обща информация

Melia Caribe Beach Resort 5*, Пунта Кана

Почивка в Пунта Кана, Доминиканска република

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в Доминиканска република, Почивки в Пунта Кана или актуалните ни промоции.

Melia Caribe Beach Resort 5* е великолепен хотел, разположен в Пунта Кана. Той е заобиколен от екзотични градини и се намира до прекрасни плажове с бял пясък, които се къпят от тюркоазените води на Карибския океан. Комплексът предлага превъзходни удобства и изключително обслужване, които ще ви гарантират спокойствие и семейно забавление.

Meliá Caribe Beach Resort разполага с просторни и елегантни, добре оборудвани стаи и апартаменти. Също така на разположение на гостите на хотела има 6 плувни басейна, разнообразни спортни дейности за деца и възрастни, както и богата вечерна програма, свързана с различни активности и събития. Освен това хотелът предлага отлични заведения за хранене, където ще можете да се насладите на изискани средиземноморски ястия и автентични доминикански рецепти.

Уеб сайт: https://www.melia.com/en/hotels/dominican-republic/punta-cana/melia-caribe-beach-resort?utm_medium=organic&utm_source=uberall&utm_content=dynamic

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети