Обща информация

Iceberg hotel Borovets 2, Боровец

Почивка в Боровец, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки в Боровец или актуалните ни промоции.

Айсберг е луксозен хотел в центъра на курортен комплекс Боровец. Щастливи сме да ви представим първокласен апартаментен комплекс в ски курорт, който разполага с всичко. “Айсберг” - идеалната комбинация от прекрасно местоположение, впечатляващ дизайн и луксозен отдих, 360 градусова панорамна гледка.


Местоположение на Iceberg hotel Borovets 2:

Хотел Айсберг се намира в непосредствена близост до кабинковия лифт, само на 150 метра, което го прави предпочитано място за почивка и забавление, както и за многобройните любители на зимните спортове. Прекрасното местоположение на хотела и панорамната гледка към планината го определят като желано място за отдих и туризъм през летните месеци. Хотел Айсберг се намира в Боровец, Софийска област, на 18 километра от връх Мусала. Най-близкото летище до хотела е в София на 67 км.

Настаняване в Iceberg hotel Borovets 2:

Хотелът може да приеме 58 помещения, всяко от които е оборудвано с кабелна телевизия, телефон, интернет връзка, мини бар и баня с душ кабина или вана.

Удобства в хотела:

За една ефективна почивка и пълноценна почивка, изпълнена с наслада, спорт и разходки сред природата, хотел Айсберг предлага:

Голям луксозен ресторант
Елегантно фоайе
Релакс център с бар
Дискотека
Конферентна зала
Фитнес център

Бизнес удобства в Iceberg hotel Borovets 2:

Конферентната зала е с капацитет 40 човека и предлага отлични условия за провеждане на вашите бизнес срещи, семинари и коктейли.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: