Обща информация

Fanari Hotel,

Почивка в

Цени и пакети за хотела →

Fanari Hotelе един от най-добрите хотели в областта Фанари, който посреща гостите си с гостоприемство от 1987 година.


Местоположение на Fanari Hotel:

Фанари Хотел е семеен хотел, разположен във Фанари. Селището е известно с многобройни езера и дълга плажна ивица с фин пясък и кристално чиста вода на морето наградена многократно със Син Флаг. Плажът се намира само на 440 метра от хотела, а едни от най-известните езера в околността са езерото Ксиролимни само на 200 м от Фанари и езерото Вистонис или Вистонида - на около 2 км, където може да наблюдавате разнообразието от птици целогодишно.

Настаняване във Fanari Hotel:

Хотелът предлага 30 стаи и 2 апартамента модерно оборудвани за максимално удобство и комфорт.

Удобства в хотела:

Хотел Фанари има следните удобства: ресторант, бар, лоби бар, рум сервиз, интернет достъп Wi-Fi (фоайе), детска площадка, дискотека, химическо чистене, медицински център (близо до хотела), лекар на повикване, безплатен паркинг.
Туристическият Данък е от 1,5 евро на вечер / на стая в хотел Фанари за 2018 г. Заплаща се на рецепция.

Хранене и развлечения:

Фанари Хотел разполага с много добър ресторант, един от най-добрите в района, с възможност за всички три хранения (закуска, обяд, вечеря) и предлага разнообразие от гръцката и европейската кухня с прясно месо и риба. Гостите могат да се насладят на кафе или питие в приятна и спокойна атмосфера в кафе-бара, а нощния клуб на хотела осигурява часове истинско забавление.

Уеб сайт: http://www.fanarihotel.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: