Обща информация

Effect Saint Mina, Созопол

Почивка в Созопол, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Созопол или актуалните ни промоции.

Ефект Свети Мина е хотел 2 звезди със семпла архитектура ,с лек испански привкус. Изграден е върху скална жилка.Старите плочи в двора наподобяват настилката на стар Римски тетър.Общата тераса на вторият етаж открива невероятна морска гледка към „Южната крепостна стена и кула” на град Созопол.


Местоположение на Effect Saint Mina:

Ефект Свети Мина Хотел се намира между старата и новата част на град Созопол в близост до Вятърната мелница, на 2 минути пеша от централния плаж и на 6 минути пеша от Амфитеатър „Аполония“ и църквата „Свети Кирил и Методий“ .

Настаняване в Effect Saint Mina:

Ефект Свети Мина Хотел разполага с седемнайсет реновирани двойни стаи .15 от помещенията разполагат с 2 отделни легла, а само 2 от тях с 1 двойно легло. На разположение на гостите са още климатик, малък хладилник, плоскоекранен телевизор, гардероб ,WI FI , сет за чай и кафе, баня с душ и тоалетна. Стаите предлагат морски изглед.

Удобства в хотела:

• Дъска и ютия за гладене се предоставят на рецепция при запитване.
• Домашни любимци са забранени на територията на хотела.
• Мястото за настаняване разполага с двор и градина, където гостите могат да релаксират и да прочетат любима книга.
• Настаняването е от 14:00 до 17:00. Освобождаването на стаите е до 12:00. Късно напускане е възможно според наличността /срещу заплащане/.
В непосредствена близост от хотела , на две минути, се намира Централен плаж Созопол.
На минута и половина се намира пешеходната уличка позната още като „Веселата улица”, изпъстрена със свойте малки магазинчета за сувенири, отвеждаща до известния плаж Хармани. А на километър и половина се намира плаж “Bamboo beach”.
Хотелът разполага с малък паркинг ( срещу допълнително заплащане). Резервация не е възможна; до изчерпване на количествата.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети