Обща информация

Cala Font хотел 4*, Коста Дорада

Почивка в Коста Дорада, Испания

Цени и пакети за хотела →

Hotel Cala Font 4* е разположен на самия бряг в едноименното заливче, с гледка към морето и плаж пред хотела, обслужващ гостите му, със същото име. В близост до хотела се намират няколко типични за Средиземно море тесни заливчета с пясъчни плажове, оградении от живописни скали и надвиснали над морето пинии, а на 15 минути пеш е разположен дълъг 600 метра и широк 40 метра пясъчен плаж. Изхранването е на база обогатен пълен пансион на традиционните за Испания богати блок маси с изобилие от плодове и морски дарове и включени вино и минерална вода.

Cala Font 4* се намира в курортния град Салоу – столицата на Коста Дорада. Хотелът ще ви предложи едно невероятно преживяване на брега на морето, където ще усещате средиземноморския бриз. Благодарение на уникалното местоположение на Cala Font 4* встрани от центъра на курорта, ще имате възможността да се насладите на красива природа, морето и една вълшебна почивка.

На разположение на гостите на Cala Font 4* има два открити плувни басейна – един детски и един за възрастни, фитнес зала, два ресторанта и бар край басейна. Ресторантът на блок маса предлага местни и международни специалитети, а в бара край басейна можете да хапнете леки закуски и сладолед.

Коста Дорада има брегова ивица с дължина над 80 км., където можете да избирате между 9 уникални плажа в Салоу. Само на няколко метра от Cala Font ще откриете естествен залив с тюркоазени води. Ако пътувате със семейството си, непременно трябва да посетите тематичния парк PortAventura World (на 4 км. от хотела), където ще можете да изпробвате различни водни спортове и да се забавлявате.

Уеб сайт: https://hotelcalafont.com/en/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети