Обща информация

Хотел Ровно, Видин

Почивка във Видин, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки във Видин или актуалните ни промоции.

Хотелът, който винаги е бил един от символите на гостоприемството във Видин, е изцяло реновиран и отново отваря врати, за да предложи на своите клиенти всички удобства на един съвременен хотел и обслужване на европейско ниво.

Местоположение на Хотел Ровно:

Хотел "Ровно" е разположен на комуникативно и леснодостъпно от всички входни артерии на града място, в непосредствена близост както до р. Дунав, така и до културните и исторически забележителности.

Настаняване в Хотел Ровно:

Хотелът разполага с около 100 легла, организирани в: * 22 единични стаи с просторни тераси, телевизор, бюро за работа * 24 двойни стаи, от които 12 са с 2 легла и 12- със спални, телевизор, бюро за работа * 4 комфортни апартамента, състоящи се от две отделни стаи- спалня и всекидневна, обазаведена с качествени италиански мебели, LCD телевизор. Апартаментите разполагат с широка и удобна баня, както с душ, така и с голяма вана, сешоар. Всички стаи разкриват чудесна панорама към р. Дунав. Модерните дизайнерски решения предлагат стилна и изискана обстановка в наситени топли цветове и правят хотела едно прекрасно място за ваканционен престой, но и за ползотворни бизнес срещи.

Удобства в хотела:

Хотелът ни предлага на своите гости: * Закуската се сервира от 7 ч. до 9,30 ч. * 24 часов безплатен охраняем паркинг * Уютен лоби бар, в които се сервира закуска * Сейф и Exchange на рецепцията * Удобно помещение за бизнес услуги с необходимата офис техника * Пране и гладене * Настаняване и на вашите домашни любимци * Рум сървис се предлага от 7 ч. до 23 ч.

Хранене и развлечения:

Лоби барът на хотела, където се сервира закуска за нашите гости, предлага уют и спокойствие и е удобно място за делови и лични срещи.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: