Обща информация

Калипсо хотел, Слънчев Бряг

Почивка в Слънчев Бряг, България

Цени и пакети за хотела →

Хотелът е модерен и елегантен, предлагащ комфорт, удобство и лукс на своите гости. Атмосферата завладява с невероятния ажурен дизайн, удобството на специално подбраните мебели, висококачественото спално бельо от Египетски памук и високото ниво на обслужване. За допълнителния комфорт и лукс в стаите са подбрани копия на най-добрите картини на известния наш художник Васил Петров.

Местоположение на Калипсо хотел:

Хотел Калипсо се намира в южната част на к.к. Слънчев бряг на 1 км от гр. Несебър, само на 35 км от летище Бургас и на 100 км от гр. Варна. Хотелът е разположен на 100 метра от красивия черноморски бряг в близост до уникалната природна атракция - дюните.

Настаняване в Калипсо хотел:

В централната хотелска част има 100 двойни стаи, 6 студия, 2 апартамента и 2 ВИП апартамента.

Удобства в хотела:

На разположение на гостите са външен плувен басейн, индивидуални сейфове, фризьор, медицински център, фитнес център и сауна. За удобството на нашите гости има обособена детска градина и площадка. Хотелът има собствен охраняем паркинг.

Хранене и развлечения:

Хотел Калипсо разполага с просторен главен ресторант с национални и други ястия. Ресторантът разполага със слънчева тераса с изглед към басейна.
Хотелът също разполага с атрактивен лоби бар.

Уеб сайт: http://www.calypsosunnybeach.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: