Обща информация

Хотел Даймънд, Слънчев Бряг

Почивка в Слънчев Бряг, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Слънчев Бряг или актуалните ни промоции.

Пет етажният хотел Diamond разполага с 284 двойни стаи, 14 студиа, 3 VIP апартамента и три асансьора.


Местоположение на Хотел Даймънд:

Хотелът се намира в центъра на курорта Слънчев бряг, на около 250м от плажа. Хотелът е подходящ не само за семейства, но и за млади хора.

Настаняване в Хотел Даймънд:

Всички стаи са климатизирани централно и са оборудвани със самостоятелна баня с душ, тоалетна, сешоар, телефон, мини бар (доп.заплащане), сателитна телевизия и балкон.

Удобства в хотела:

Diamond разполага с просторна рецепция, обменно бюро, лоби бар, основен ресторант, кафене, магазин, mni market, фризьор, лекар, казино, СПА център, спортна зала; интернет зала, билярд, сейфове на рецепция (заплаща се на място). Има голям открит басейн с детска секция и бар на басейна. Шезлонгите и чадърите на басейна са безплатни. На разположение на гостите има масаж, билярд, велосипеди под наем срещу допълнително заплащане.

Хранене и развлечения:

Просторният ресторант на шведска маса също има тераса на открито и предлага периодично шоу готвене и тематични вечери.

Спа и отмора в Хотел Даймънд:

Хотелът предлага СПА с разнообразни уелнес и релакс програми (доп.заплащане) като Thalasso терапия, ароматерапия, лечебна кал, физиотерапия и антицелулитна терапия. Има също солариум, сауна, турска баня, воден масаж.

Уеб сайт: http://www.diamondhotelsunnybeach.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: