SELECT command denied to user 'profitours_profi'@'localhost' for table 'hotels' Хотелски комплекс Луксор хотел, Смолян - почивка в Смолян - Родопите, България

Обща информация

Хотелски комплекс Луксор, Смолян

Почивка в Смолян, България

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Родопите, Почивки в Смолян или актуалните ни промоции.

С изключително благоприятно разположение в красивия и слънчев град, комплексът работи целогодишно и предлага настаняване в голямо разнообразие от елегантни стаи, прекрасен ресторант, отлични условия за провеждане на бизнесмероприятия и безупречно обслужване. Хотелски комплекс „Луксор” е еднакво подходящ както за деловите посетители на града,така и за тези, които го посещават за почивка и развлечения.

Местоположение на Хотелски комплекс Луксор:

В самото сърце на планината, пръснат като зърна на бисерна огърлица, е разположен град Смолян.

Настаняване в Хотелски комплекс Луксор:

На разположение на гостите на Хотел „Луксор”са девет двойни/единични стаи,седем студиа,два мезонета и едно студио лукс;

Удобства в хотела:

На разположение на гостите на хотела са:сауна, фитнес-зала, търговски център с магазини за козметика и сувенири, аксесоари, златарски магазин и други.

Хранене и развлечения:

Заведения

КАФЕ "ЛУКСОР" който ще Ви изненада с комфортна обстановка, съчетана с разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли и сладкарски изделия. (100 места).

Ресторант “БОЛЕРО” - Хотел "Луксор" класически ресторант Ви предлага национална и традиционна родопска кухня, сервирана в приятна обстановка край пламъците на камината. (50 места).

Бизнес удобства в Хотелски комплекс Луксор:

Комплекът разполага с конферентна зала за провеждане на Вашите бизнес-срещи, семинари и фирмени тържества.

Цени и пакети

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки