SELECT command denied to user 'profitours_profi'@'localhost' for table 'hotels' ОПУ хотел, Варна - почивка във Варна, България

Обща информация

ОПУ, Варна

Почивка във Варна, България

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки във Варна или актуалните ни промоции.

Бутиков хотел OPU е модерен оазис, разположен в един от най-добрите райони на Варна. Той е идеалното място за семейни и бизнес гости на града.


Местоположение на ОПУ:

Той е само на няколко минути от центъра на града и предлага зашеметяваща гледка към морската градина на града и Черно море, които се намират от другата страна на улицата.

Настаняване в ОПУ:

Ние предлагаме нашите луксозни апартаменти / с една или две спални / през цялата година, всеки поотделно проектиран да задоволи окото и да задоволи всяка нужда. Те са просторни и удобни с различен изглед. Всяка спалня разполага с двойно легло king size, а всекидневна има разтегателен диван и красива маса за хранене.

Удобства в хотела:

Бутиковият хотел OPU е синоним на модерен лукс и комфорт от входната врата. Ние приветстваме нашите гости с качествено обслужване и персонално внимание към техните нужди.

Хранене и развлечения:

Бар-ресторантът на OPU предлага персонално обслужване и екстравагантна атмосфера. Интериорът на бара е луксозна атмосфера от черни и златни елементи сред екзотични цветя и растения, както и уюта на най-луксозните мебели. Отвън има слънчева кафе-тераса

Цени и пакети

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки