Резервация

Цени и условия


8 нощувки

Самолет


01.01.1970

Екскурзия със самолет до Мексико: Канкун

Код на програмата: RT-4021.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати:

05.11.2020 - 15.11.2020

Цени:

05.11.2020 Кат. Настаняване в 4* или 5*
цена на възрастен в двойна стая 3655лв
цена на човек в индивидуална стая 4089лв
цена на трети възрастен в стая 3590лв
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 3253лв
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 3555лв

Хотели по програмата

Описание на хотелския комплекс:

Комплексът Barcelo Maya Grand Resort*****се състои от четири петзвездни хотела (Barcelo Maya Beach 5*, Barcelo Maya Caribe 5*, Barcelo Maya Colonial 5*, Barcelo Maya Tropical 5*) и е разположен на един от най-красивите плажове на Карибите, в курортната зона Ривиера Мая. Простира се на 2 км по протежението на бели пясъци, кристална вода и коралови рифове. Заобиколен е от зеленината на природен парк с площ от 500.000 кв. м. Отстои на 90 км от Канкун и на 25 км от Плая дел Кармен. Подходящ е и за семейства с деца. Всеки гост на един от 4-те хотела, може да се възползва от услугите и удобствата, предлагани я останалите 3.

Стаите са оборудвани с климатик, телефон, телевизор, минибар с всекидневно зареждане на безплатни вода, безалкохолни напитки и бира, сейф, халат, пантофи, ютия и дъска за гладене, сешоар, кана за кафе/чай, захар и сметана.

Базата „All Inclusive“ включва: закуска, обяд и вечеря в 16-те ресторанта в комплекса, от които 4 предлагащи интернационална кухня на бюфет, 4 грил ресторанта и 8 специализирани а-ла–карт (мексикански, испански, японски, италиански и стекхаус с предварителна резервация и дрес код); 15 бара включително 1 мокър бар в басейна и спортен бар (24ч.), нощни клубове и барове на басейните с неограничена консумация на местни напитки (безалкохолни, бира, вино, алкохолни напитки, коктейли, кафе) както и селекция от интернационални напитки; коктейл за „добре дошли”, обменно бюро, 7 басейна, кърпи и шезлонги на басейна и плажа, воден парк с пързалки в хотел Barcelo Maya Colonial, различни дневни и вечерни програми с анимация, детски център (4-12 год.), дискотека за тинейджъри, клуб с включени напитки от 23:00 ч. до 02:00 ч. (само за лица над 18 год.).

Комплексът разполага още с фитнес, уелнес и спа център, 2 игрища за тенис, 2 игрища за скуош, 1 игрище за баскетбол, тенис на маса, водна аеробика, плажен волейбол,  бадминтон, мини голф, водни спортове. 

С доплащане: магазини, козметични салони, тенис с осветление, медицинско обслужване, детегледачка, Интернет (около 45 щ.д. за престоя).

Хотелът в Мадрид е 4*, в близост до летището - Senator Barajas 4* (или подобен). 


Цената включва

Самолетен билет София – Мадрид – София;
Самолетен билет Мадрид – Канкун – Мадрид;
Летищни такси;
1 бр. ръчен багаж;
1 бр. чекиран багаж;
Трансфери летище – хотел – летище;
1 нощувка със закуска в Мадрид в хотел 4*;
7 нощувки на база All inclusive в хотел 5* на Ривиера Мая;
Водач – придружител от туроператора.

Цената не включва

Местна такса в хотелите в Мексико – около 1,22 евро на стая на вечер (заплаща се на място);
Ползване на Интернет в хотела;
Входни такси за музеи, градски транспорт и т.н.;
Държавна такса при напускане на Мексико - около 70 евро (заплаща се в брой на летището);
Упоменатите с доплащане екскурзии;
Бакшиши;
Разходи от личен характер;
Медицинска застраховка – 2 лв. на човек на ден;
Застраховка „Отмяна на пътуване”.

Допълнителни услуги (срещу доплащане)

  • Плуване с делфини - 298 BGN;
  • Екскурзия до Чичен Ица - 275 BGN;
  • Екскурзия до парка Ксарет с включен обяд - 310 BGN;
  • Екскурзия до Коба и Тулум - 275 BGN;
  • Екскурзия до о-в Косумел - 255 BGN;
  • Обиколка на Мадрид - 69 BGN;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

ПЪРВИ ДЕН::

ПЪРВИ ДЕН: 18:05 ч. - 21:00 ч. - полет София – Мадрид с авиокомпания „Уиз Еър”. Трансфер и настаняване в хотел 4* в Мадрид. Нощувка.

2

ВТОРИ ДЕН::

ВТОРИ ДЕН: Закуска. Трансфер до летището. 14:55 ч. – 18:10 ч. – полет Мадрид – Канкун. Трансфер до хотелa на Ривиера Мая. Настаняване в един от 4-те хотела от комплекса - Barcelo Maya Beach 5*, Barcelo Maya Caribe 5*, Barcelo Maya Colonial 5* или Barcelo Maya Tropical 5*. Вечеря. Нощувка.

3

ТРЕТИ ДЕН:: целодневен тур „Плуване с делфини”

ТРЕТИ ДЕН: Свободен ден за плаж и ползване на All Inclusive базата на хотела. Възможност за целодневен тур „Плуване с делфини” (с доплащане 298 лв. на човек; заявява се и се заплаща в България, а не на място; включва трансфер от/до хотела; 60 мин. плуване, вход за природния парк „Гарафон”, бюфет с интернационална кухня, ползване на ВИП зона; продължителност – около 11 часа, осъществява се на сборен принцип с други туристи и обслужването е на английски език). Турът се провежда в плажен комплекс на Исла Мухерес. Ще имате възможност са поплувате с делфините, да ги опознаете по един неповторим и забавен начин, като прекарате известно време в естествената им среда. След това бихте могли да релаксирате във ВИП зоната на комплекса, който разполага с бюфет с интернационална кухня, открит бар и басейн. Препоръчват се удобни обувки, бански костюм, шапка, слънцезащитен крем, удобни дрехи. Нощувка.

4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН:: целодневна екскурзия до Чичен Итца

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: Свободен ден за плаж и ползване на All Inclusive базата на хотела. Възможност за целодневна екскурзия до Чичен Итца (с доплащане 275 лв. на човек; заявява се и се заплаща в България, а не на място; включва транспорт с автобус от/до хотела, придружител на български език, входна такса за археологическата зона, обяд в ресторант във Валядолид; продължителност – около 12 часа; осъществява се при минимум 8 учасника). Това е най-големият и най-впечатляващ град на маите, част от световно наследство от ЮНЕСКО и известно като едно от новите седем чудеса на света. Ще научите интересни подробности за различните видове ритуали и церемонии, които са се извършвали на това място. Ще имате възможност да се потопите в древно сеноте, където да поплувате и да се разхладите. Екскурзията продължава с посещение на Валядолид – едно от най-цветните и красиви градчета в околността, където ще се опитате традиционни ястия в известен местен ресторант. Препоръчват се удобни обувки, бански костюм, шапка, слънцезащитен крем, удобни дрехи. Нощувка.

5

ПЕТИ ДЕН:: целодневна екскурзия до парка Ксарет - Xcaret

ПЕТИ ДЕН: Свободен ден за плаж и ползване на All Inclusive базата на хотела. Възможност за целодневна екскурзия до парка Ксарет - Xcaret с включен обяд (доплащане 310 лв. на човек; заявява се и се заплаща в България, а не на място; включва трансфер от/до хотела, входна такса за парка, достъп до съоръженията, използване на оборудване за шнорхелинг, обяд на бюфет, турове в подземните реки, достъп до плажове, заливи и природни басейни, спасителни жилетки, ползване на зоната за почивка, съблекални и душове; продължителност – около 11 часа, осъществява се на сборен принцип с други туристи и обслужването е на английски език). Ксарет е най-известният еко-археологически парк в света. В него ще открите: археологически останки, делфини, коне, тропически птици, развъдник на местна фауна, крокодили, остров на ягуарите, убежище за елени, място за пеперуди, пещерата на прилепите, плаж, а също така ще можете да разгледате със шнорхел под водата подземните пещери и реки. Препоръчват се удобни обувки, бански костюм, шапка, слънцезащитен крем, удобни дрехи. Нощувка.

6

ШЕСТИ ДЕН:: целодневна екскурзия до Коба и Тулум

ШЕСТИ ДЕН: Свободен ден за плаж и ползване на All Inclusive базата на хотела. Възможност за целодневна екскурзия до Коба и Тулум (с доплащане 275 лв. на човек; заявява се и се заплаща в България, а не на място; включва транспорт с автобус от/до хотела, придружител на български език, обиколка на археологическите зони на Коба и Тулум, вход за парка Ксел-Ха и обяд на бюфет; продължителност – около 12 часа; осъществява се при минимум 8 участника). Екскурзията започва с посещение на Коба, където ще имате възможността да се докоснете до очарователната култура на маите. Отпътуване за Тулум - съвкупност от четири зони - археологическо селище, морски курорт, градска част и биосферен резерват Sian Ka'an. Това е мястото, до което за първи път са достигнали испанските конквистадори начело с Кортес. Така че прекрасният залив на Тулум, над който бдят строгите силуети на пирамидите, е първата гледка, която европейците са имали към непознатата земя и която ще се открие и пред вашите очи. Свободно време в парка Ксел-Ха (Xel-Ha) с включен обяд. Нощувка.

7

СЕДМИ ДЕН:: целодневна екскурзия до остров Косумел

СЕДМИ ДЕН: Свободен ден за плаж и ползване на All Inclusive базата на хотела. Възможност за целодневна екскурзия до остров Косумел (с доплащане 255 лв. на човек; заявява се и се заплаща в България, а не на място; включва трансфер с автобус и ферибот; придружител на български, вход за аква парк, посещение на рифове, шнорхел екипировка, обяд на бюфет; продължителност – около 8 часа, осъщестява се при мин. 8 участника). По време на екскурзията ще се насладите на един от най-големите и красиви острови в Мексико с повече от 2000 г. история. Ще имате възможност да се гмуркате с шнорхел и да посетите аква парка с впечатляващи атракциони на Плая Мия. Препоръчват се удобни обувки, бански костюм, шапка, слънцезащитен крем, удобни дрехи. Нощувка.

8

ОСМИ ДЕН::

ОСМИ ДЕН: Свободен ден за плаж и ползване на All Inclusive базата на хотела. Нощувка.

9

ДЕВЕТИ ДЕН::

ДЕВЕТИ ДЕН: Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00 ч. Свободно време. Трансфер до летището в Канкун. В 21:15 ч. - полет за Мадрид.

10

ДЕСЕТИ ДЕН::

ДЕСЕТИ ДЕН: 13:00 ч. - пристигане в Мадрид. Свободно време или по желание -  пешеходна обиколка на историческия център на Мадрид с екскурзовод на български език (с доплащане 69 лв. на човек; цената включва: трансфер от летището до центъра и обратно, обиколка на центъра на Мадрид с местен екскурзовод на български език; осъществява се при минимум 10 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място). Вечерта – полет Мадрид – София.

Условия за плащане, анулации и провеждане на програмата

Продължителност на полетите:

  • София – Мадрид около 3 ч. 30 мин.
  • Мадрид – Канкун около 10 ч. и 15 мин.
  • Канкун – Мадрид около 9 ч. 35 мин.
  • Мадрид – София около 3 ч. 30 мин.

Условия за плащане:Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на туристическия пакет и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 85 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Такса прекратяване:

  • ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор, Потребителят не дължи такса прекратяване, в случай че настоящият Договор е сключен повече от 185 дни преди датата на отпътуване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор до 185 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 10% от цената на туристическия пакет в лева (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 184 до 85 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 35% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е от 84 до 65 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е от 64 до 35 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 90% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е под 35 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;

Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията:Екскурзията се осъществяват при минимум 15 туриста. В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1. от ЗТ.

Туроператорът не носи отговорност за променено от авиопревозвача полетно разписание!

Местна Валута:мексиканско песо.

Електричество: 120 V - необходим е адаптер (тип американски) за ползването на български ел.уреди в страната.

Информация и необходими документи за издаване на туристическа виза за Мексико:

  • Българските граждани, притежаващи валидни паспорти, могат да влизат и пребивават на територията на Мексико, като туристи без визи, за срок до 180 дни.
  • При влизане на територията на Мексико, в качеството си на туристи, българските граждани попълват миграционен формуляр, който трябва да се представи при напускането на страната, заедно с паспорта и билета за обратно връщане.
  • Необходим документ за влизане в страната е паспорт с минимална валидност 6 месеца от датата на напускане на Мексико.

Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания. Няма изискване за задължително или препоръчително ваксиниране преди влизане в страната.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Медицинската застраховкакъм туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

Цените на организираните екскурзии са пакетни и са изчислени при валутен курс: 1 щатски долар = 1,70 лева;


Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

  от 3655 лв
8 нощувки със самолет

Резервирай сега