SELECT command denied to user 'profitours_profi'@'localhost' for table 'hotels' Апартхотел Съни Бей, Слънчев Бряг - почивка в Слънчев Бряг - Черно море, България

Обща информация

Апартхотел Съни Бей, Слънчев Бряг

Почивка в Слънчев Бряг, България

Сградата е проектирана в специфична Y форма и така е осигурен изглед към морето на всеки апартамент. Всички апартаменти имат тераси и прекрасен изглед към залива на Слънчев Бряг.


Местоположение на Апартхотел Съни Бей:

Sunny Bay е разположен в северната част на Слънчев Бряг на около 5 км от древния град Несебър. Ситуиран е в най-известната част на комплекса и е само на няколко минути пеша от най-популярните туристически дестинации.

Настаняване в Апартхотел Съни Бей:

Апартаментите са красиво обзаведени в съвременен стил. Хотелът има 20 апартамента. Апартаментите са 2 типа - "класически" и "фамилни". Класическите разполагат с 1 всекидневна с диван, кухненски кът и 1 спалня. Фамилните апартаменти в допълнение разполагат с по-голяма всекидневна и втора спалня.

Удобства в Sunny Bay Aparthotel:


- 20 апартамента (както с 1, така и с 2 спални)
- Ресторант с панорамен изглед
- Бар
- Фитнес зала
- Паркинг
- Басейн с плажна зона (панорамен изглед към морето)
- Масаж
- Сауна
- 24 часов прием
- 24 часова охрана
- Магазин

Хранене и развлечения в Sunny Bay Aparthotel:

Откритият ресторант осигурява на гостите на хотела прекрасна гледка към морето и изключително отбрана българска кухня, както и голям избор от местни вина с бюфетно обслужване. Барът също предлага красив изглед към морето.

Уеб сайт: http://www.sunnybayaparthotel.com/bg/

Цени →

Цени и пакети