Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 03, 0884 241 988

 

Hotel Il Faro ♦♦♦, Соренто

Почивка в Соренто, Италия

за хотел Il Faro ♦♦♦
Хотел Il Faro се намира в пристанищния район на Соренто. Можете да опитате традиционна италианска кухня и от традиционната неаполитанска пица в ресторанта му.
Интериорът на целия хотел е на морска тематика. Стаите за гости са климатизирани и оборудвани с телевизор със сателитни канали. Сателитна телевизия и безплатен Wi-Fi в салона.
„Il Faro” ("фар" на български) разполага с общо 3 трапезарии. Отпуснете се в неформална обстановка, като поръчате пица и морски специалитети.
- Единични стаи – Разполагат с личен сейф, климатик, бюро, телефон, собствен санитарен възел, сателитна телевзия. Предлага се услуга за събуждане на гостите на хотела.Единичните стаи са с размер от 11 кв.м. Тип легла – единично.
- Стандартни двойни стаи – Разполагат с личен сейф, климатик, бюро, телефон, собствен санитарен възел, сателитна телевзия. Предлага се услуга за събуждане на гостите на хотела.Стандартните двойни стаи са с размер от 17 кв.м. Тип легла – двойно легло или две единични.
- Двойна стая с изглед към морето - Разполагат с личен сейф, климатик, бюро, телефон, собствен санитарен възел, сателитна телевзия. Предлага се услуга за събуждане на гостите на хотела.Стандартните двойни стаи са с размер от 17 кв.м. Тип легла – двойно легло или две единични.

Уебсайт: www.hotelilfaro.com

Цени за хотелско настаняване:

Цени

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 03, 0884 241 988