Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Хотел Хасково,

Почивка в

Хотел Хасково е комфортен хотел в Хасково.


Местоположение на Хотел Хасково:

Хотел Хасково е разположен в най  привлекателната част  на  града  суперцентър.

Настаняване в Хотел Хасково:

Всички стаи са модерно оборудвани и разполагат с климатична инсталация с възможност за индивидуално регулиране на температурата на въздуха, кабелна телевезия, мини бар, телефон, безплатна интернет връзка. За семейства с малки деца  има  детско креватче.

Удобства в хотела:

Хотел Хасково предлага високо ниво на обслужване и всички удобства, съпътстващи съвременните условия на живот. Хотел Хасково съчетава модерен дизайн и уютна атмосфера, комфорт и елегантност с българско гостоприемство и безупречно обслужване , удовлетворяващо и най-взискателните гости.

Състои се от основна хотелска част на три етажа  2 единични стаи, 11 двойни стаи и 6 апартамента, предлагащи стил, уют и комфорт, луксозен ресторант, кафе клуб Набу, търговска част - състояща се от 5 бутика, фризьорски  и козметичен салон.      

Хотелът се намира в супер център и разполага с ограничени охраняеми парко места, но в близост до комплекса се намира голям охраняем общински паркинг. Вашата както и сигурността на вашият автомобил ще бъде осигурена през цялото денонощие.

Хранене и развлечения:

С капацитет от над 100 места ресторант Хасково може да предложи на Вас и на Вашата компания едно вълнуващо преживяване. Всички ястия и напитки от основното меню на ресторант Хасково могат да бъдат сервирани в стаята ви между 7:00 и 24:00. В сутрешните часове до 11:00 се сервира закуска и напитки. 

Бизнес удобства в Хотел Хасково:

На Ваше разположение е залата на ресторант Хасково, която може да се използва като конферентна зала, оборудвана с мултимедия, екран и озвучаване. За резервации на залата, моля обърнете се към рецепция.

  • Аудиовизуално оборудване (при заявка)

•Безжичен интернет в залата

•LAN интернет в стаята

•Факс и принтер

•Секретарски услуги

•Куриерски услуги

•Рум сервиз

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771