Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Хотел Родопи,

Почивка в

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате подобни предложения в същия курорт / категория.

Хотел Родопи се намира в центъра на града, в непосредствена близост до зеленчуковия пазар в Хасково.


Местоположение на Хотел Родопи:

Идеалното местоположение на хотел Родопи  дава възможност за лесно и бързо придвижване в града и околностите с цел делови срещи, пазаруване или посещение на многобройните възможности за културен и екотуризъм: монумент Света Богородица, Регионален исторически музей Хасково, Александровската гробница, Перперикон, Светилището на Орфей при с. Татул и др.

Настаняване в Хотел Родопи:

Стаите на хотел Родопи са просторни и слънчеви, обзаведени с всички удобства на една съвременна стая в бизнес-хотел.
Хотелът разполага с 39 удобни стаи, от които 10 единични, 22 двойни и 7 апартамента. Стаите са климатизирани с централно отопление, кабелна телевизия, телефон, безжична интернет връзка. В апартаментите има мини бар и вана . Хотелът предлага настаняване и изхранване на групи до 70 човека на преференциални цени.

Удобства в хотела:

Хотел Родопи разполага с охраняем паркинг. В близост до хотела се намират охраняеми общински паркинги.  Вашата както и сигурността на вашият автомобил ще бъде осигурена през цялото денонощие

Хранене и развлечения:

Ресторант Родопи има две зали за хранене, разположени на два етажа с топла връзка от хотела. През горещите летни дни гостите могат да се насладят на добрата кухня, настанявайки се в двете летни градини.
За ценителите на виното ресторантът има единствената по рода си винена зала в града.Сред стелажите с вина и декора от бъчви и лози гостите могат да се насладят на богатото разнообразие от български и вносни вина.

Бизнес удобства в Хотел Родопи:

За срещи, семинари и други мероприятия  има две конферентни зали с дневна светлина и капацитет до 100 места. Проектирани и оборудвани така, че да удовлетворят всички изисквания на бизнес гостите, залите разполагат със съвременно техническо оборудване, модерна комуникационна и аудио визуална техника и удобни  столове. Ще Ви посрещне екип от професионалисти, който ще организира Вашият семинар, обучение или конференция до последния детайл.

На Ваше разположение са две конферентни зала с капацитет над 100 места.
За резервации на залата моля обърнете се към рецепция.

*Аудиовизуално оборудване (при заявка)
*Безжичен интернет в залата
*Факс и принтер
*Секретарски услуги
*Куриерски услуги
*Рум сервиз

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771