Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Хотел Раховец, Велико Търново

Почивка във Велико Търново, България

Хотел Раховец предлага оазис на спокойствие, внимание, комфорт и приятна атмосфера, съчетани с персонално внимание към всички наши гости и професионално обслужване.


Местоположение на Хотел Раховец:

Разположен в идеалния център на града, Хотел Раховец е на 2 км. от летище Горна Оряховица, само на 6 км. от старопрестолния град Велико Търново и на 2 км. от архитектурния резерват Арбанаси.

 

Настаняване в Хотел Раховец:

Хотелът разполага с апартаменти, единични и двойни стаи, оборудвани с комфортно легло, телефонна линия, телевизор и кабелна телевизия. 

Всички стаи от сектор Б са реновирани разполагат с безжичен интернет (WiFi), телевизор, кабелна телевизия и климатик.
Двойните стаи се предлагат като спални и стаи с две различни легла в зависимост от предпочитанията.

Всички стаи от  сектор А са реновирани разполагат с безжичен интернет (WiFi), телевизор, кабелна телевизия и климатик. Стаите и баните са значително по просторни. 

Всички стаи от ВИП сектор са реновирани разполагат с безжичен интернет (WiFi), телевизор, кабелна телевизия, климатик и вана. Стаите и баните са значително по просторни и обзаведени с луксозни мебели. Двойните стаи се предлагат като спални и стаи с две различни легла в зависимост от предпочитанията.


Удобства в хотела:

Хотел Раховец предлага 24 часа румсервиз и денонощен паркинг.

Хранене и развлечения:

Висококвалифицирания персонал на елегантния ресторант продължава многогодишната традиция на българското гостоприемство. Хотел Раховец предлага местни специалитети и изтънчени ястия от световната кухня в атмосферата на приятна музика.
Ресторанта разполага със 130 места и е винаги отворен както за вашите бизнес обяди или изтънчени вечери, така и за вашите колективни събирания и празници!

Бизнес удобства в Хотел Раховец:

Хотел Раховец предлага добре оборудвана конферентна зала, подходяща за вашите семинари, бизнес-срещи и конгресни мероприятия.

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771