Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Хотел Орловец,

Почивка в

Хотел „Орловец” се намира в централната градска част на Габрово, в непосредствена близост до спортна зала Орловец,  Дом на хумора и сатирата и автогарата. Хотелът предлага на своите гости уютна обстановка,
съчетана с модерна визия. 


Местоположение на Хотел Орловец:

Хотел „Орловец” се намира в централната градска част на Габрово.

Настаняване в Хотел Орловец:

Хотелът е нов, с модерена визия и капацитет 70 легла. Стаите са съвременно и уютно обзаведени, оборудвани с кабелна телевизия, безжичен интернет, работна маса, мини бар и сешоар и централна климатизация. Хотел Орловец разполага с 4 единични стаи, 15 стандартни двойни стаи с две легла, минибар, телевизор, баня, итернет връзка с или без тераса, 2 луксозни двойни стаи с две легла, минибар, телевизор, интернет връзка, баня с вана и тераса, 4 апартамента за трима с мини бар, телевизор, интернет връзка и тераса, 4 апартамента за четирима с мини бар, телевизор, интернет връзка и тераса, 1 Студио за четирима с мини бар, телевизор, интернет връзка и просторна тераса.

Бизнес удобства в Хотел Орловец:

Хотел “Орловец” разполага с конферентна зала с капацитет от 40 места. Залата е подходяща за провеждане на конференции, презентации, различни видове обучения и семинари, тийм билдинг и бизнес срещи. Организацията на пространството в залата зависи от Вашите предпочитания и нужди.

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771