Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Хотел Златен Рожен, Мелник

Почивка в Мелник, България

Хотел „Златен Рожен” е тризвезден бутиков хотел, разположен в непосредствена близост до Роженския манастир, в центъра на с.Рожен и на 6 километра от най-малкия град в България Мелник. Районът е известен с мекия си климат, многобройните слънчеви дни и чистия въздух, които са основните фактори и гаранция за пълноценния отдих. На първото ниво на хотела се намира уникална дегустационна зала, в която професионални сомелиери и клиенти могат да извършват дегустации на вина собствено производство.


Местоположение на Хотел Златен Рожен:

Хотелът предлага богати възможности за почивка, спорт и развлечения , както и за винен туризъм и дегустация на вина.Изграден е на три нива и работи целогодишно. Предлага умело съчетание на българската възрожденска култура, така типична за региона, с лукса и съвременните удобства, гарантиращи комфорт на посетителите.

Настаняване в Хотел Златен Рожен:

Третия етаж на комплекса обхваща 12 луксозни двойни стаи и един апартамент, които съчетават уют и комфорт. Хотелът разполага с кабелна телевизия, телефон и паркинг.

Хранене и развлечения:

В механата, разположена на второто ниво, аранжирана  в типичен за мелнишкия регион старобитен стил с капацитет от 130 места.

Развлечения и свободно време:

Районът, в който е разположен хотелът, е богат на забележителности. Наблизо са Национален парк „Пирин”, природният феномен Мелнишки скални пирамиди, един от най-големите и добре запазени манастири в България – Роженският. В близост е и местността Рупите, заедно с храм-паметник „Света Петка Българска“, както и националният парк-музей „Самуилова крепост”. И двете забележителности са включени в списъка на Стоте национални туристически обекта.

Бизнес удобства в Хотел Златен Рожен:

Планирайте Вашето фирмено събитие в комплекс „Златен Рожен”
Комплексът  предлага на своите бизнес гости уникална зала „ЛОВЕН КЪТ” , която се преаранжира за вашата бизнес среща или  тиймбилдингово мероприятие!

  • - Зала “Ловен Кът”: до 25  седящи места
     
  • - Зала „Дегустационна”:  до 36 седящи места

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771