Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Хотел Еверест, Асеновград

Почивка в Асеновград , България

Хотел "ЕВЕРЕСТ" се намира в с.Червен в полите на Родопи Планина граничещи с обширната Тракииска низина само на глътка въздух от гр. Асеновград и на 25 км. от гр. Пловдив в посока гр. Кърджали.В това малко и китно селце Хотел "ЕВЕРЕСТ" ще ви предложи винаги много топлина, уют и спокоиствие -  далеч от шума и напрегнатото ежедневие.


Местоположение на Хотел Еверест:

Хотел Еверест е разположен на 10км от Асеновград.

Настаняване в Хотел Еверест:

Хотелът разполага с 2 напълно оборудвани стаи и 3 апартамента.Стаите и апартаментите разполагат със самостоятелен сантиарен възел, телевизор с кабелна  телевизия и оригинален дизайн.Един от апартаментите е оборудван с джакузи.

Хранене и развлечения:

Ресторантът на хотел Еверест разполага с 50 места, уютна атмосфера, вкусни основни ястия и предястия, разнообразие от свежи салати, алкохолни и безалкохолни напитки.

 

Развлечения и свободно време:

В лятната градина има зона за отдих на децата.

Спа и отмора в Хотел Еверест:

Наскоро отвори врати и новата - втора лятна градина на комплекса - със своя голям капацитет от над 100 места, басейн с кристално чиста вода, истинско барбекю на дървени въглища, специална фурна за печене на агнета и много зеленина е идеалното място за организиране на сватби, кръщенета, балове или просто на един щур купон сред природата.

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771