Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Механа Хотел Гурко, Велико Търново

Почивка във Велико Търново, България

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате подобни предложения в същия курорт / категория.

Семейният хотел е обзаведен в типично български стил, чрез което собствениците са се постарали да създадат на своите гости чувство за уют и комфорт.

Местоположение на Механа Хотел Гурко:

Хотел-механа Гурко се намира на улица Гурко в старата част на града, за която са характерни къщите строени през XVIII и XIX век. Амфитеатралното разположение на тези постройки оформя една невероятна картина в самото сърце на Велико Търново. Бидейки една неизменна част от този пейзаж, хотелът предлага романтика и комфорт по крайбрежието на река Янтра с изглед към хълма Света гора и паметника Асеневци, където извивките на реката рисуват незабравими природни картини. Непосредствената близост до центъра и до прочутата Самоводска чаршия, по протежението на която се редуват малки дюкянчета представящи традиционните български занаяти, го правят удобен за туристите по време на тяхната почивка. Също така хотелът се намира само на минути път от историческия хълм Царевец, където може да се види и единствения на Балканския полуостров аудио-визуален спектакъл "Звук и светлина".

Настаняване в Механа Хотел Гурко:

Двадесет и една луксозно обзаведени стаи, разполагащи със собствена баня и тоалетна, мини-бар, климатик, кабелна телевизия и много други удобства, ще направят престоя на клиентите още по-незабравим.

Хранене и развлечения:

Към хотела има уютна механа в битов стил с 40 места, която предлага традиционна българска кухня и селекция от първокласни български вина и ракии. Разположен в старата част на града, покрай най-живописния завой на река Янтра, хотелът предлага романтика и комфорт.

Спа и отмора в Механа Хотел Гурко:

Непосредствената близост до центъра и до прочутата Самоводска чаршия, по протежението на която се редуват малки дюкянчета представящи традиционните български занаяти, допринасят за удобството на туристите по време на тяхната почивка. Също така хотелът се намира само на минути път от историческия хълм Царевец, където може да се види и единствения на Балканския полуостров аудио-визуален спектакъл "Звук и светлина".

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771