Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Маунтийн Лейк, Пампорово

Почивка в Пампорово, България

„Mountain Lake" хотел е една сбъдната мечта. Комплексът се състои от 94 апартамента, разпределени в 7 отделни вили, разполага с хотел, ресторант, детски кът, конферентна зала, кафе, басейн и СПА център с всички удобства.Намира се в едно от най-красивите кътчета на Родопа планина на 1500 м. надморска височина, в непосредствена близост до живописните карстови езера. Само на 850 м. се намира лифт станцията за връх Снежанка, откъдето започват всички писти на курорт Пампорово, а на 1200 м новостроящия се Мега Ски Център "Перелик". След завършването му Пампорово ще стане най-големия ски курорт в Източна Европа с над 100 км ски писти .


Местоположение на Маунтийн Лейк:

Хотел Маунтин Лейк се намира в едно от най-красивите кътчета на Родопа планина, на територията на Смолянските езера, на 1500 м. надморска височина, в непосредствена близост до живописните карстови езера. Само на 850 м. се намира лифт станцията за връх Снежанка, откъдето започват всички писти на курорт Пампорово, а на 1200 м новостроящия се Мега Ски Център Перелик.

Настаняване в Маунтийн Лейк:

Ваканционното селище “Маунтин Лейк” разполага с модерна и луксозна обслужваща зона, изцяло съобразена с удобствата на собствениците и гостите на комплекса.

1.Хотелска част – уютни студия и апартаменти с една или две спални, оборудвани с мини бар, телефон, сателитна телевизия, а за любителите на живия огън част от апартаментите са с камини.
2. Етнографски ресторант, предлагащ богата гама от национални ястия и уникални напитки от сърцето на Родопите.

Студиата и апартаментите са оборудвани с мини бар, телефон, сателитна телевизия, а за любителите на живия огън част от апартаментите са с камини.

Удобства в Маунтайн Лейк:

Хотелската част на хотел Маунтайн Лейк се състои от 18 апартамента, разпределени в 3 отделни секции, разполага с ресторант, детски кът, конферентна зала, кафе, басейн и СПА център с всички удобства.
Комплексът се състои от:
- Хотелска част – уютни студия и апартаменти с една или две спални;
- Етнографски ресторант, предлагащ богата гама от национални ястия и уникални напитки от сърцето на Родопите;
- Модерно оборудван СПА център с: басейн, суха Финландска сауна, парна Римска баня, фитнес, масажни кабинети и зали за отмора и разкрасяване;
- Конферентна зала за провеждане на семинари и Тийм Билдинг обучения;
- В комплекса има денонощна охрана, която осигурява спокойствие и комфорт на всички посетители;
- Професионална фирма, грижеща се за озеленяването и поддръжката на общите части;
- Комплексът разполага със собствен транспорт, който е удобство при трансфери от и до летищата, както и за разходки и излети до всички забележителности в района.

Развлечения и свободно време:

Комплексът предлага професионално изготвена анимационна програма за гостите на хотела, предоставяща възможност за спорт, развлечения и екстремни преживявания. Това е част от ноу-хау програмата на хотела, целяща да задоволи нуждите на гостите. Насочена е да развива личните умения, предоставя допълнителни социални контакти и открива нови възможности за отдих и туризъм.

За децата:
Детски кът и компютърна зала – незабравимо забавление за вашите малчугани.
Детската анимация включва забавни, смешни и по детски реалистични игри, организирани от професионални аниматори. Заниманията са сутрешни и следобедни, безплатни за гостите на хотела.

Спа и отмора в Маунтийн Лейк:

Хотел Маунтайн Лейк разполага с модерно оборудван СПА център с: 
- басейн
- суха Финландска сауна
- парна Римска баня
- фитнес

- масажни кабинети и зали за отмора и разкрасяване.

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771