Обща информация

Клиф Бийч Спа Резорт, Обзор

Почивка в Обзор, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Обзор или актуалните ни промоции.

Архитектурата на комплекса е вдъхновено от средиземноморската тематика, съчетаваща лукс и уют. Водеща линия в проектирането е панорамата.

Местоположение на Клиф Бийч Спа Резорт:

Разположен на скалите, с изглед към безкрайната Черноморска шир, финия и златист пясък на залива Обзор, Клиф предлага пет- звездно качество на дизайн, комфорт и хотелски услуги. Изисканата кухня, неограниченото и богато разнообразие от идеи за свободното време , сто и четиридесетте стилно обзаведени хотелски стаи и апартаменти, превръщат Клиф в привлекателно бягство към спокойствието на лукса и изтънчеността.

Настаняване в Клиф Бийч Спа Резорт:

Стаите са оборудвани със сателитна телевизия, шумоизолиране, работно място, магнитни карти, хладилник, мини бар, централен телефон, климатична инсталация, радио, пожарен датчик, тераса, DVD плейър, сейф. В банята душ, вана, паник бутон, сешоар, радио.

Хранене и развлечения:

В допълнение на зашеметяваща морска панорама, “ Клиф Сигничър ресторант” ще Ви предложи ястия от най-изтънчената за ценителите сфера на българската и интернационална кухня.
“Лаундж барът”-отпуснете се и релаксирайте, наслаждавайки се на любимия си котейл.
Около басейна, сред фините пясъци на Обзор ще Ви посрещнем с освежаваща напитка в “Бийч бар Клиф”
На терасата до басейна Ви очакваме в изискания “ Клиф Бар- бризере”, където можете да поръчате богат асортимент от ястия и напитки на открито.
Докато отпочивате върху удобните дивани от тиково дърво в “Оупън еър лаундж”
ще Ви поднесем ароматно кафе или чай придружени от нашия сладък комплимент...

Развлечения и свободно време:

Релаксирайте под слънчевите лъчи около басейна или проверете силите си в специално разработена от индивидуален треньор фитнес програма в спортния център или външните градини. Клиф е проектиран и изграден така, че да се почувствате подмладени след престоя си. На разположение на гостите са три открити басейна и джакузи преливащи един в друг, вътрешени отопляеми такива, както и много тераси градини с морски изглед.

Спа и отмора в Клиф Бийч Спа Резорт:

В Спа-центърът на Клиф ще бъде вашата среща със спокойствието и отмората. Изберете измежду многобройните процедури извършвани във вътрешната или външната спа зона. На всеки един детайл ще бъде отделено специално внимание така че да се превърне в незабравимо изживяване.
Спа и фитнес съоръжения.
Луксозни спа процедури, Парна баня, Вътрешно и външно джакузи. Вътрешен басейн, многофункционален фитнес център с персонален треньор, Класове по Йога и Пилатес. Предстоящо откриване на Спа центъра.

Уеб сайт: http://www.cliffbeachsparesort.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: