Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Вилно селище 'Райски залив', Созопол

Почивка в Созопол, България

Вилно селище „Райски залив” се състои от 2 двуфамилни и 1еднофамилна къщи с обща инфраструктура, паркоместа, алея, басейн и градина.

Къщите са проектирани и изградени в архитектурния стил на Стария Созопол.Външното оформление на всички вили е еднакво с цел създаване на стилна панорама. Естествените строителни материали-камък,дърво,желязо,допълвани от  удобното и елегантно обзавеждане , създават приятна и уютна атмосфера,елегантност и стил. А неповторимите гледки към „Раиския залив”, „Харманския плаж”, Стария град,островите „Св.Петър” и „Св.Иван” и морската шир придават усещане за спокойствие и красота. 


Местоположение на Вилно селище 'Райски залив':

Вилно селище ‘Райски залив” е разположено на Черноморския бряг само на 36 km югоизточно от Бургас , в района на Созопол.То е леснодостъпно чрез всички транспортни средства/аерогара и ж.п.гара- Бургас,пристанище -Созопол ,международни пътища Е 87 и Е 75/. Пътуването от Бургас до Созопол с кола или автобус трае около 30-40 мин.

Селището се намира на панорамния път, виещ се по продължение на морския бряг,който свързва двата морски курорта Созопол и Дюни, в непосредствена близост  до красивия  „Райски залив”.

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771