Обща информация

Белвю Хотел, Златни пясъци

Почивка в Златни пясъци, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Златни пясъци или актуалните ни промоции.

Белвю е 3-звезден хотел, разположен в южната част на националния парк "Златни пясъци". "Белвю" е тризвезден хотел, създаден за ценителите на спокойствието, домашния уют, индивидуалния подход към изискванията на клиентите, добрата кухня и здравословния начин на хранене.


Местоположение на Белвю Хотел:

Заобиколен от степента на свежест на девствена гора, хотелът предлага невероятно море Панорама на Северно Черноморско крайбрежие.

Удобства в хотела:

Специално за гостите на хотел "Bellevue" е разработена бърза и удобна транспортна линия, обслужвана от "Shuttle bus". Благодарение на нея, отседналите в хотела имат удобен достъп до плажа на курортите "Ривиера" и "Златни пясъци".

Хранене и развлечения:

Oсновен ресторант и две банкетни зали с 120, 26 и 30 места. Ценителите на кулинарията може да се насладят на висококачествено изпълнени европейски и български ястия и голям избор български вина в ресторанта на хотела.

Спа и отмора в Белвю Хотел:

Балнеоложкият център на Белвю хотел предлага сауна - до 6-8 лица, почивка и промяна дрехи стая, баня, хидромасажен "Солариум", фитнес и външен басейн, както и център за Масаж.

Бизнес удобства в Белвю Хотел:

Конферентна зала прави "Белвю" хотел съвършеното място за семинари и конференции. Максимум капацитет на залата е 40-45 места в кръгла маса и 100-120 места "кино зала" тип.

Уеб сайт: http://www.bellevuegoldensands.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: