02 940 11 00
0887 220 661

9:30-17:30ч
Profi Tours
  • Обща информация

Обща информация

Барселона на Гауди и Музеят Испанско село - Пуебло Еспаньол

Допълнителна екскурзия към Почивка в Барселона, Коста Брава 2017

Екскурзията "Барселона на Гауди и Музеят Испанско село - Пуебло Еспаньол" може да посетите като част от екскурзионната ни програма "Почивка в Барселона, Коста Брава 2017" - за повече информация за програмата натиснете тук.

Цена: 46 евро/ човек

Продължителност: Целодневна екскурзия

Tази екскурзия ще ви покаже едни от най-известните забележителности на Барселона включени в списъка на Юнеско - шедьоврите на Антонио Гауди. Архитектура за която са тесни рамките на стилове и епохи. На главният булевард Пасео де Грасиа се намират къщата Батйо - разноцветна, нестандартна фасада с причудливи балкони чрез която архитекта разказва легендата за закрилникът на Каталуния Свети Георги и къщата Мила известна като Ла Педрера - здание наподобяващо едновременно планина и море . Парка Гюел разпололожен на хълма Monte Carmello е чудесно съчетание от архитектура и природа, там се намира къщата – музей Антонио Гауди.

Музеят под открито небе „Испанско село“ (входа на музея е включен в цената на екскурзията) е създаден през 1929г. за второто световно изложение в Барселона. На огромната му площ са построени и представени най-характерните къщи, постройки, улици и площади от различни испански райони и провиции: Андалусия , страната на Баските, Кастилия...... тяхната архитектура и древни занаяти.

  46 евро/ човек
Целодневна екскурзия

Намери оферта

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки