Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Алианс хотел, Пловдив

Почивка в Пловдив, България

Хотел АЛИАНС се утвърди като модерен четиризвезден хотел, съчетаващ приятна и спокойна атмосфера с перфектно обслужване и приятелски настроен персонал.  Закуската се предлага в ресторанта и е на индивидуални менюта или на блок маса.

хотел “Алианс” и ресторант “Копчето” промениха своя стил и интериор през 2013 година, бе извършено цялостно реновиране, което добави истинска четиризвездна класа към досегашните предимства на този комфортен хотел в Пловдив – просторни и уютни стаи, вкусна кухня, и качествено обслужване.


Местоположение на Алианс хотел:

Хотел Алианс е типичен четиризвезден бизнес хотел, разположен в централната градска част, в непосредствена близост до Централна Гара, близо до Международния Пловдивски Панаир и абсолютния център на Пловдив.

Настаняване в Алианс хотел:

Хотел “Алианс” вече разполага с 43 стаи с капацитет 86 легла.

Всяка двойна стая в хотела разполага с:

  • Климатична система, с възможност за контрол от госта
  • Мини-бар 
  • Кабелна телевизия с над 50 програми
  • Самостоятелна баня с душ, вана и тоалетна
  • Директна телефонна линия и връзка с Интернет
  • Радио
  • Две отделни легла или спалня

 

Удобства в хотела:

Хотел АЛИАНС е уютно обзаведен, с електронен контрол на достъпа, климатизиран, с необикновено големи стаи - над 30 кв.м. и конферeнтна зала. Безплатен Wi-Fi интернет във всички хотелски стаи и апартаменти и целия хотел.
 -Изхранване в луксозния ресторант и опция за кетъринг.
-Конферентна зала
-Безплатен Wi-fi
-Квалифицирани преводачи на английски и френски език, които могат да улеснят Вашите срещи през целия ден
-Охраняем подземен паркингХранене и развлечения:

Ресторант Копчето Пловдив  е организиран в две зали – оранжева и лилава. Интериорът е решен в модерен стил, който освен красивата визия създава усещането за уникален уют и спокойствие.Всички посетители, дошли да видят новата обстановка на влизане се изненадват от стила, а на излизане, че все по-рядко се срещат места, където и храната,и обслужването да са на ниво.

 

Спа и отмора в Алианс хотел:

Фитнес – залата в Алианс хотел е оборудвана с професионални уреди, изключително подходящи за дамски упражнения с цел 
стягане на тялото, поддържане на спортна форма или отслабване:

-Бягащи пътеки, 
-гребен тренажор, 
-ски-тренажор, 
-велоергометър, 
-гладиатор,
-лежанки с гири

Бизнес удобства в Алианс хотел:

Конферентната зала на четиризвездния хотел Алианс в Пловдив разполага със 120 седящи места и е изключително удобна за организиране на бизнес мероприятия, конференции, семинари и презентации. Залата е мултифункционална, в нея е възможно да бъдат организирани както мероприятия тип “лекционна зала”, така и такива от типа “ кръгла маса”, "П-образна маса" или “семинар”.

Залата е напълно климатизирана и отоплена. Разполага с постоянна връзка с Интернет и възможност за включване на преносими компютри в мрежа. Оборудвана е с мултимедиен проектор с DVD плейър, телевизор, аудио система, екран 180/200 см и флип-чарт; безжични и стационарни микрофони. Може да бъде осигурена и видео-конферентна връзка по 2 ISDN канала с високo качество на приемане. Може да бъде осигурена и конгресна техника или кабини за симултанен превод под наем за мащабни мероприятия.

 

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771